2777
2789
عنوان

نظرتون درباره نازنینی که خدمتکاره چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 33 پست

مثل اون علی بود کی بود یه مرد و زن با اختلاف سنی بالا که میرقصیدن و فیلم میذاشتن میگفتن خونمون داغونه

الان کلا خونه و زندگیشونو از اول ساختن با پول بلاگری

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی حرف اینا رو باور میکنید

من نه

اوایل اره

ولی الان نه

ولی انگار مردم ما باور می کنن اصلا هیت نداره

همه هم قربون صدقه اش میرن 

بارها مردم بهش کار راحت پیشنهاد کردن جوابمم نمی‌ده حتی

ملت هم دلسوز کلی قربون صدقه اش میرن

نمیگن طرف با پانصد هزار فالوور همه چی نمایشه

تا وقتی که پست میذاره میتونه تبلیغ بگیره. پست‌هاش هم فیلم از نظافته پس اگه این‌کار رو ادامه نده نه پستی داره نه پیجی و نه درآمدی. دمش گرم نون حلال میخوره  تنش سلامت. خیلی هم کارش سخته والا یک روز خونه تکونی کردم از شب تا صبح دستم درد میکرد. ایشون هم میتونست ادای دخترهای مستقل در بیاره ولی پول رو از راه دیگه به دست بیاره ولی ترجیح داد کار کنه

پزشک کوچولو🩺📚

ما یک بلاگر رمال شامل دعا نویس اخترشناس کدنویس تو ساختمونمون هست ۸۰۰ کا فالور داره پستهاشو میبینم خن ...

هعی

اینا هم خیلی رواج پیدا کردن 

همه از اینستا به پول رسیدن ما بعد چند سال هنوز داریم داخل نی نی سایت مامی می خونیم

تا وقتی که پست میذاره میتونه تبلیغ بگیره. پست‌هاش هم فیلم از نظافته پس اگه این‌کار رو ادامه نده نه پ ...

من مگه غیر این گفتم؟

دیگه ناله اش و سواستفاده از احساس مردم چیه

بره تولید محتوا کنه از تبلیغات هم پول دربیاره 

من ازش سوال پرسیدم بلاکم کردولی دقیقا داره مظلوم نمایی می‌کنه و دروغ میگه با مادر اون بچه کار میکنن

مادر اون بچه چه بیکاریه بیست و چهار ساعت دنبال اینه 

می خوای تولید محتوا کنی برو نظافت کن دیگه موندم سواستفاده از احساس مردم می کنه برا چی