2777
2789
عنوان

واقعا کارتون درست نیست دعوای قومیتی راه میندازید

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 126 پست
نه عزیزم ایران برای همه ماست اون کردستان فقط متعلق به کردا نبست برای ما ترک ها هم هست و برعکس

اصلا وقتی میگی ایران یعنی همه ربطی به ترک کرد فارس نداره همه برای ایران خون دادیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه اصلا اینطور نیست چند تا ترک فاشیست هستن داخل سایت تا میگن کوردای ارومیه بیان شروع میکنن به بی ادب ...

ديروز ي كاربري توي تاپيك غذا ميگفت كردستان و ايلام جدا هستن مال ايران نيستن اسمش يادم نيست تو تاپيكاش مال كردستان بود

لطفا توي اخرين تاپيكم نظرسنجي قصاص شركت كنيد

صد در صدولی این یه چیز ذاتیه آدم به قومیت و ملیتش توهین بشه دیگ صداش درمیادوالا کسی ک تا ابتدایی م س ...

عزیزم اشتباه نوشتی ارومیه ۸۵ درصد تورکه من نمیگم امار رسمی میگه بزن گوگل ببین

من آذری یوخ.تورچم تورچ

کی گفته من کردم من لرم شما ام یه تنه گند زدی به سایت

سواد نداری دیگه برو تاریخو بخون لر هم یه شاخه از کورده برو تاریخ بخون قصد بی ادبی ندارم ولی حتما برو بخون از زمان مادها به بعدشو

صد در صدولی این یه چیز ذاتیه آدم به قومیت و ملیتش توهین بشه دیگ صداش درمیادوالا کسی ک تا ابتدایی م س ...

عزیزم اسم قبلیش آذربایجان غربیه اما این ادعای مالکیت کردن خیلی بده از طرف هر قومب

در درجه اول همه ما انسانیم . در جه دوم همه ما ایرانی هستیم . و درجه سوم یکی ترک یکی کرد یکی لر یکی فارس و بختیاری و و و و . هیچ برتری بین آدما وجود نداره . هر کی این حرفارو زد دوری کنید ازش . من خودم به عنوان یه ترک عااااااشق کردهام 

کی گفته من کردم من لرم شما ام یه تنه گند زدی به سایت

درخواست مو قبول کن لطفا

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بیشتر ببینید

والا من ن ترکم ن کورد تایپیکو دیدم رفتم ته توشو دراوردم یعنی نمیدونستم این موضوع رو دیدم زده ۵تا شهر ارومیه صد در صد کوردن پیرانشهر اشنویه بوکان و مهاباد بقیه شهرا هم هستن یعنی کورد خیلی زیاده اخه اینچ حرفیه بخدا این زمینی ک روش پا میذارین زندگی میکنین مال هیچ بنده ای نیست جز خدا تونستی با خودت ببریش اون دنیا مال تو هممون اخرش یه متر جامونه 

سواد نداری دیگه برو تاریخو بخون لر هم یه شاخه از کورده برو تاریخ بخون قصد بی ادبی ندارم ولی حتما برو ...

الان دیدی جریان از چ قراره ؟الان من گند بزنم به سر تا پای شما کردا کمتونه همون ترکا خوب بهتون میکنن همینقور متوهم هستید 

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

من ترکم ولی اصلا دعوایی ندارم یجا نشستم یکی میاد میگ ایران برا ما کورداس

اخه چرا🫠 

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "