2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرتون کار میکنید یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 30 پست

کاری نمیکنم چون سالی یکی دو شب میرم شهرستان هستن 

ولی رخت خواب خودمون دیگه جمع میکنیم 

ضمنا اگر تند تند می‌رسد مثلا هفته ای یک بار بله باید کمک کنید 

دیگه خونه مادرت دست به سیاه سفید نمیزنی هم درست نیس

البته وقتی باغ ویلاشون رفتیم کمک میوه چینی کردم چون دوست دارم 

ملی هم میوه و ... میدن برای خودمو خانوادم برنج هم میدن از پیاز سیب زمینی تا کردو برای کل خانوادم 

آهان موقع برگشت هم بهم همیشه دوسه ت میدن بابت تشکر میوه چینی 

به بچه هاشم میده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه ابدأ، دوران عقد عین حمالها ازم کلی کار می‌کشید، تازه انتظار داشت خونه دختر عنترش هم کار کنم، چند بار هم منو کشوندن اونجا و یه گونی هویج و سبزی اینا مینداختن گردنم، الان یه استکان هم براشون جا به جا نمیکنم، خونشون نمیرم، سالی دو سه بار هم برم بست و محکم و مجلسی میشینم، تازه یه ساختمان هم هستیم، دعوتمون هم اصلا نمیکنن برا نهار وشام اینا، منم نمیرم، مناسبت‌ها و گهگداری کار داشته باشم میرم، اونم دست به سیاه و سفید نمیزنم 

اونا شهرستان هستن وقتی میریم مادر شوهرم میگه شام چی میخوای بزاری آخه من چه بدونم تو چی داری یانداری ...

وای خدا  به بار بگو مثلا خوراک بلدرچین میخوام بذارم داری؟

میشه برای شفای یه پسر کوچولوی مریض صلوات بفرستین  
وای خدا به بار بگو مثلا خوراک بلدرچین میخوام بذارم داری؟

از تهران میریم ۶۰۰کیلومتر راهه 

تا میرسیم میگه فلانی چایی میاری 

یه بار گفتم بزار برسم بهشون بر خورده بود 

کاری نمیکنم چون سالی یکی دو شب میرم شهرستان هستن ولی رخت خواب خودمون دیگه جمع میکنیم ضمنا اگر تند تن ...

من مامانم خودش نمیزاره دوسنداره من کار کنم

من میگم اگه قرار بر کار کردن باشه خونه مادرم ک زحمتم کشیده کار میکنم