2777
2789

خانومه خودش بلاگر شهرمون هست ۲۰۰ هزار تا فالور داره آموزش ادمینی داره حضوری ۱۲ جلسه خودش میگه پروژه هم میدم 

۳ میلیون ۱۹۰ تومان قیمت دوره اش 

بنظرتون ثبت نام کنم خیلی نیاز به کار دارم توروخدا بگین 

گفت پروژه خودم میدم‌

من اطمینانی بهشون ندارم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه دروغه اینا 

باور نکن 

برای چی ناراحتی ؟ چرا دلت گرفته کی ناراحتت کرده ؟ دنیا که به آخر نرسیده اما تو همین جا جازدی ؟ ولش کن رفیق حرفای آدما درباره تو و زندگیت هرگز تمومی نداره بخای بخاطر اونا زندگی کنی بدجور بازی رو میبازی پس زندگی کن و از هر لحظه اش لذت ببر 

بیشتر ببینید

از کجا میخواد پروژه برای اینهمه آدم پیدا کنه اصلا تضمینی نیست 

برو تو سایت جاب ویژن آگهی های استخدامه سرچ کن ادمین ببین کدومشون بدون سابقه کار میخوان 

اگه گفتن آموزش بعدش برو یه جای معتبر آموزش ببین نه پیش بلاگر 

مثلا ادمین پاسخگویی دایرکت آموزش نمیخواد

نکن 

هم هزینش زیاده همم اینکه خودت با سرچ میتونی کلی چیزای رایگان تو تلگرام یاد بگیری و خودت پروزه بگیری 

ولی ادمینی ارزش نداره صبح تا شب باید سرت تو گوشی باشه و وقت کم میاری اصلا به درد نمیخوره حمالبه قشنگ

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ایشون قسطی میکنن هر کلاس بریم ۵۰۰ بدیم‌

باشه بازم نمیدم مگه پول علف خرسه

اینا اگه کارشون خیلی خوب بود از همون راه ادمینی پول درمیاوردن نیاز به فروش دوره نداشتن

آیا همش چرته 

پروزه نیس ک 

مگه چقد پروژه میتونه جور کنه 

۳تومن زارت  

کلا رو پیج های پکیج فروش هارو ببین از زندگی و گوشی آیفون شون محتوا میسازن دلت بخواد خب بعد میفروشن بهت  

من ک خریدم هیچی نشد 

تلگرام پر از آموزش رایگان ادمنیی هست  برو اونارو ببین 

اسکلی ۳ تومن بدی

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣(امضای اول) هر دوستی که اینجا دارم یا هر کس که کاری باهام داره من ی مدت خیلی طولانی نمیخوام دیگه بیام چون هدف های خیلی زیادی دارم و باید به تک تک شون برسم 😁امروز ۲۰ دی سال ۴۰۳ هست ساعت ۱۵:۰۰❤🍒اگر چشمت به امضام افتاد و عزیز فوت کرده داشتی بهم بگو براش فاتحه بخونم یا صلوات بفرستم یا آیه الکرسی بخونم .  🥰

بیشتر ببینید