2777
2789
عنوان

دیگه تو خونه پوسیدممم

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 101 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام عزیزم خوبی آشتی کردید ؟ما دیشب جنگ جهانی شدخونمون چشممو کبود کرد

سلام عزیزم تو خوبی؟نه داد و بیداد کرد وقتی دید جواب نمیدم سر شب رفت خوابید

امان از سکوت ، و خستگی های ممتد ‌امان از حرفای ناگفته شده و بغض سنگین گیرکرده یِ گلو امان از قلب شکسته ، و قلب دردهای ِ نصف شب امان از پریشانی های همیشگی و چشمهای قرمز شده از اشک امان از کاش های بی پایان و امان از چراهای هر روز امان از حسرت دلخوشی های کوچیک امان از روح های ِ مرده و جسم های ِ خسته امان از گریه های بعد از خنده !"
بیشتر ببینید
آخر دیشب دعوامون بالا گرفت زدو خورد داشتیم خیلی ناراحتم

خدا لعنت کنه این مردا رو که غیر از درد و سختی چیزی برای ما نیستن

امان از سکوت ، و خستگی های ممتد ‌امان از حرفای ناگفته شده و بغض سنگین گیرکرده یِ گلو امان از قلب شکسته ، و قلب دردهای ِ نصف شب امان از پریشانی های همیشگی و چشمهای قرمز شده از اشک امان از کاش های بی پایان و امان از چراهای هر روز امان از حسرت دلخوشی های کوچیک امان از روح های ِ مرده و جسم های ِ خسته امان از گریه های بعد از خنده !"
بیشتر ببینید
شیراز ،نم‌نم میباره

منم نه جایی رفتم نه کسی میاد خونه مون حتی یه نفر  باز تو شیرازی برو برگرد خیلی که این موقع سال قشنگه برو اون درخت ارغوان معروف تو قصر دشت من تو اینستا دیدم خیلی دوست دارم ببینمش 

خدا لعنت کنه این مردا رو که غیر از درد و سختی چیزی برای ما نیستن

دقیقا دیشب اصلا ازش نترسیدم جلوش دراومدم نمیتونستم اون جوری که لازمه بزنمش 

هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم بعد اون به من میگه برو خونه پدرت اگر نری پاتو میکشونم تا توی خیابون

هی حرف چرت میزد چندبار زد تو صورتم چشمم کبود شده 

بهش گفتم نزدیکم بشی جیغ میزنم گفت همسایه ها بیان درخونه بهشون میگم گرفتمت با یه مرد که آبروت بره

میبینی با چه لجنی دارم زندگی میکنم 

کاش قبل بله گفتن بپرسیم همدردی یاتوام دردی😔😭

واقعا،پای هر کوفتیش وایسی و آخرشم اینطور جوابتو بده

بیشتر ببینید
اسی اجی شماهم دعواتون شده رویای اکلیلی کاش انلاین بشه

مگه انلاین نشد دیگه ابجی؟

بیشتر ببینید