2777
2789
عنوان

لکه چای رو لباس سفید

38 بازدید | 11 پست

شب شام دعوتیم رو تیشرت شوهرم چایی ریخت با آب و وایتکس شستم اون قسمتو الان دیدم دور اون قسمت خیس بازم زرده چیکارش کنم شام دعوتیم یه ساعت دیگه باید بریم نمیتونم کامل بشورمش 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید
باید کامل بشوری

همون دیگه شب میخواد بپوشه 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین پودر اکسیژنه سپید + پودر صابون بچه +پودر ماشین با دمای چهل درجه بزار تو لباسشویی اگر با این پاک نشه دیگه نمیشه 

اگر میتونی برو  خشکشویی و بگو فوری انجام بده برات ببین میتونه درستش کنه با اون مایع مخصوصی که داره

لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا به اون چیزی که هدفم هست برسم 🌹🌹                       خواهرانم اول بخونید چی نوشتیم بعد جواب بدید نه اینکه حمله کنید 😑

ببین پودر اکسیژنه سپید + پودر صابون بچه +پودر ماشین با دمای چهل درجه بزار تو لباسشویی اگر با این پاک ...

ممنونم گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
همون دیگه شب میخواد بپوشه 😂

منظورم اینه بیخیال این لباس شو 

سریع بگرد دنبال لباس جدید 

شوهر من امسال سفید خریده 

آخه مرد لباس سفید میخره ؟ همیشه باید با وایتکس بدوییم دنبالشون 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

منظورم اینه بیخیال این لباس شو سریع بگرد دنبال لباس جدید شوهر من امسال سفید خریده آخه مرد لباس سفید ...

آره بخدا همینو بگو 

حالا دوباره شستم انداختم خشک بشه اگه تمیز نشد یه چیز دیگه تنش میکنم🤦🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
لکه بر نداشتی

نه والا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
باید پیشبند براشون ببندیم مثل بچه ها 😂

😂😂آره از این پیشبند کاسه دارا😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید