2777
2789
عنوان

پنج روزه صدام خروسکی شده شیرم میدم به نوزادم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 41 پست
بچه ات نگرفته که؟؟منم گرفتم از روز عید مریضم از اون موقع دارم ماسک میزنم بچم دو ماهشه نگیره یعنی مرد ...

نه خداروشکرنگرفت .....ببین نمیخوام بهت استرس واردکنم ولی بچم یه ماهودوهفتش بودریه هاش عفونت کرد.....پسرچهارسالم سرماخورده بودمنم به حرف اطرافیان که شیرمیدی هیچیش نمیشه زیادحساس نبودم داداشش بیادپیشش....دوووورازجون همه ی بچه هاهشت روزجهنمی تو بیمارستان علی اصغرتهران بستری شداونجاخیلی نوزادابخاطرسرماخوردگی اطرافیان به مشکل خوردن.....فقط چون مادری توروخدااسترس نگیرولی گفتم به حرف قدیمیاو اطرافیان گوش ندی و ماسکتوهمچنان بزن

منم بچه شیر میدم، چند روز تحمل کردم دیدم خیلی سرفه میکنمشربت دیفن هیدرامین خوردم خوب شد

اتفاقاخواهرم پیشنهادداددیفن هیدرامین غرغره کنم به دکتره گفتم گفت نه....ولی من فکرمیکنم عوارضی توشیردهی ایجادنکنه .....چندروزدیفن خوردی؟چقدر؟هرچندساعت؟ببخشیدزیادسوال میپرسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کاش عمومی کاربلد بودن، همه تازه کار و طرحی...

اره خیییلی جوون بوددکتره .....بعدم باشک و شبهه جواب میداداول گفت سه روزشیرنده بعدگفت یه روز...منوترسوند....حس اعتمادووارامشی که یه دکتربایدبده روندادبهم منم امپولشونزدم

اتفاقاخواهرم پیشنهادداددیفن هیدرامین غرغره کنم به دکتره گفتم گفت نه....ولی من فکرمیکنم عوارضی توشیرد ...

شبا قبل خواب، چون از سرفه زیاد خوابم نمی‌برد 

ی قاشق غرغره میکردم و میخوردم

سرفه من بخاطر سرماخوردگی ویروسی و تب وبدن درد شدید بود و سرفه های خشک داشتم 

نه خداروشکرنگرفت .....ببین نمیخوام بهت استرس واردکنم ولی بچم یه ماهودوهفتش بودریه هاش عفونت کرد..... ...

عزیزم علائمش چی بود ریه اش عفونت کرد از کجا فهمیدی؟؟

اخه دختر منم از خواهر بزرگش تقریبا سه هفته پیش گرفت برم دکتر دارو بهش داد و خوب شده بود انگار ولی الان خودم و دختر بزرگم دوباره گرفتیم این کوچیکم فردا واکسن دوماهگی داره انقدر نگرانم بزنم واکسن رو یا نه گاهی سرفه میزنه اما کم نمیدونم گرفته یا نه دارو ندادم بهش

عزیزم علائمش چی بود ریه اش عفونت کرد از کجا فهمیدی؟؟اخه دختر منم از خواهر بزرگش تقریبا سه هفته پیش گ ...

دکترپسرمن گفت واکسن دوماهگیشویه ماهم دیربزنی اشکال نداره ......سینش خیییلی خس خس میکرد....نفسش تنگ میشدانگاردورازجون یه چندثانیه نفسش نمیومدبعدیهوتندتندنفس میکشیدو بچه کبودمیشدبردمش بیمارستان اسکن ریه گرفتن گفتن عفونت ریه داره ...‌

سلام 

منم پسرم هفته گذشته اینطور شد 

بردم درمانگاه 

خدا خیرش بده 

دکتر تجویز کرد قسمت تزریقات براش یه موادی مثل اکسیژن زدن 

که البته بچه چون کوچیک بود و ماسک رو نمی‌ذاشت 

شیلنگ رو گرفتم جلوی دماغ و دهنش 

همه ش یکبار مصرف بود وصل میشد به یک دستگاه کوچیک 

یه مایع که مثل آمپول بود گذاشت داخلش 

همونجا خوب شد بچه م