2777
2789
عنوان

خیانت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 50 پست
نه من اصلا مواد مصرف نکردم تاحالا فقط با اون پسرا بودم میترسم بره تحقیق واسه نامزدی گفتم یا باید موا ...

نه اتفاقا شما ازش راجبه این یک سال سوال کن 

یجوری هم بپرس که بزار بترسه تو خودش 

تو تحقیق هم محل زندگیت و محل کار یا دانشگاه میرن 

اونجاها اگر پاک بودی مشکلی نیست 

فضای مجازیت رو هم‌پاکسازی کن

توبه کن و از خدا کمک بخواه

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه اتفاقا شما ازش راجبه این یک سال سوال کن یجوری هم بپرس که بزار بترسه تو خودش تو تحقیق هم محل زندگی ...

محل زندگیم کسایی هستن منو میشناسن از خدا میخوام خودش دهنشونو ببنده

مرسی عزیزدلم برا نظرت من واقعا پشیمونم سرگردان بودم اون موقع ها

الان مهم اینه پشیمونی...من قبل از ازدواج با شوهرم تو رابطه بودم هم تو دوستی بودم..از گذشتم خیلی پشیمونم و عذاب وجدان دارم چون شوهرم نمیدونست فک میکرد من پاک ترین دخترم.از این احساس عذاب کشیدم..ولی همین باعث شد تو بدترین حالت ممکن شوهرم بهش خیانت نکردم و توبه کردم و بهش وفادار موندم.چون الان تنها کسی ک دارم همسرمه.ولی مطمعنم شوهرم هم گذشته تو رابطه بوده

الان مهم اینه پشیمونی...من قبل از ازدواج با شوهرم تو رابطه بودم هم تو دوستی بودم..از گذشتم خیلی پشیم ...

خیلی حرفات ارومم کرد ممنونم واقعا امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد

من چقد تباهم با ۳۱سال سن با یه نفر هم بوس و بغل نداشتم

فک میکنی چیو از دست دادی؟ از همینا بپرسی بهت میگن که چقدر بیماری و عفونت گرفتن، همین اسی یه برهه ای معتاد شده.

حالا بیماری روحی و روانیم که بخاطر بلاتکلیفی گرفتن به کنار 

الان مهم اینه پشیمونی...من قبل از ازدواج با شوهرم تو رابطه بودم هم تو دوستی بودم..از گذشتم خیلی پشیم ...

خوبه بخیر گذشت.من فقط یه بار دوست شدم و همش میخواستم نشون بدم با پسرای زیادی تو رابطه بودم فک کنه خواطرخواه زیاد داشتم خیلی دوستش داشتم ولی بلد نبودم چطور نشون بدم و رفتار کنم.اونم صددرصد بدترین فکر ها رو راجع بهم کرد💔

فک میکنی چیو از دست دادی؟ از همینا بپرسی بهت میگن که چقدر بیماری و عفونت گرفتن، همین اسی یه برهه ای ...

شما درست میگین ولی چند روز پیش همکارم میگفت به خاطر همین کاراته وضعت اینه منظورش مجرد بودنم بود

خوبه بخیر گذشت.من فقط یه بار دوست شدم و همش میخواستم نشون بدم با پسرای زیادی تو رابطه بودم فک کنه خو ...

اره.همیشه گوشه ذهنم بخاطر رابطه های گذشته پشیمونم و عذاب وجدان شدید نه بخاطر همسرم بخاطر خوذم و زمانی ک از دست دادم خودم با هر خری تو رابطه بردم ک ازم سواستفاده بشه بشذت از خودم بیزارم.بعد نه سال زندگی گذشتم فراموش نمی کنم.نزاشتم شوهرم بفهمه چون من محجبه و با چادر دید.همون موقع هم دوست پسر داشتم بخاطر ازدواجم گذاشتمش کنار.ولی گذشتم ولم نمی کنه از فکرم بیرون نمیاد.اتفاقا شوعر بشدت شکاک و بدبینی دازم خیلی تو نخم بود چند سال اول ک آتو بگیره یا چیزی ازم دربیاره ولی نفهمید خداروشکر

خوبه بخیر گذشت.من فقط یه بار دوست شدم و همش میخواستم نشون بدم با پسرای زیادی تو رابطه بودم فک کنه خو ...

هیچوقت ب عنوان ی زن نمیتونی همه چیز ب شوهرت بگی یا حتی برای امتیاز ب خودت نباید بگی ب شوهرم یا حتی دوست پسر ک خیلی خاطر خواه داشتم یا فلانی اینکار کرد.مردا زود بدبین میشن و از چشمشون زنشون یا پارتنرشون میفته