2777
2789
عنوان

خانما یه متن برای اعتراف بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 66 پست
چجوری اخهپیام نمیده کهاستوری فقط لایک میکردبرم باز فالوش کنم؟

اره فالو کن،ریپلای بزن راجب استوریش چیزی بگو و کم کم بهش نزدیک شد، یه علاقه مشترک پیدا کن راجب اون باهاش سر صحبت باز کن و کم کم به قرار بکشون، دورادور بگی دوستت دارم معلومه طرف میخنده بهت، بذار یه ارتباطی شکل بگیره خودتم از نزدیک ببینش رفتاراشو ببین بعد به مرحله احساس برس

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چجور بگمیه متن میفرستی

اول بگو نسبتت چیه که فالو کردین هم دیگه رو

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

میدونم چی میگیولی اگه حسی بهت داشت بهت پیشنهاد میداد یا یه جوری بهت میفهموند چون پسرا هیچوقت پنهان ن ...

نشون داده یعنی هرجا میرفتم میومد میرفت فایمیلشو میفرستاد حرفشو میزد همش ولی من چیزی نگفتم چون بدم میومد از دختره

یه زمان همه می‌دونستن قضیه رو یجور شده بود پشتمون الکی میگفتن اینا دوستن

فامیل نیستیم شهر کوچکه می‌شناسیم

نشون داده یعنی هرجا میرفتم میومد میرفت فایمیلشو میفرستاد حرفشو میزد همش ولی من چیزی نگفتم چون بدم می ...

خب دیگه پس برو بهش پیام بده سر بحثو باز کن ولی مستقيم اعطراف نکن چون پررو میشه همونکه اینقدر دنبالت بوده