2777
2789
عنوان

خیانت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 50 پست
شما درست میگین ولی چند روز پیش همکارم میگفت به خاطر همین کاراته وضعت اینه منظورش مجرد بودنم بود

اگه نمازمیخونی تو نمازت ربنا اتنا فی الدنیا حسنه که خوندی، تو دلت بگو خدایا بهترین حسنه تو دنیا همسر خوبه,یه خوبشو نصیبم کن.

هیچوقت ب عنوان ی زن نمیتونی همه چیز ب شوهرت بگی یا حتی برای امتیاز ب خودت نباید بگی ب شوهرم یا حتی د ...

بله کاملا حرفتون متینه.اما ای کاش این حرفو یه ادم باتجربه مثل شما دوسال پیش به من میزد که الان اینقدر غصه سفاهتمو نخورم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه نمازمیخونی تو نمازت ربنا اتنا فی الدنیا حسنه که خوندی، تو دلت بگو خدایا بهترین حسنه تو دنیا همسر ...

به اون همکارتم بگو حالا که تو شوهرکردی کجای دنیاروکرفتی

چقدر بعضیا بی شخصیتن،به خودشون اجازه میدن تو همه مسائل زندگی آدم دخالت کنن

بله کاملا حرفتون متینه.اما ای کاش این حرفو یه ادم باتجربه مثل شما دوسال پیش به من میزد که الان اینقد ...

اشکال نداره عزیرم.مهم اینه الان تجربه شد و پشیمونی.منم تو زندگی خیلی برام تجربه شد ک اشتیاه گذشتم تکرار نکنم و ی بار اشتباه کردم و تجربه سختی بدست اوردم دیگه نخاستم گذشتم تکرار شه..نمیخام تو ذهن بقیه یک زن بد و ناپاک جلوه بدم یا ابروم برام مهمه نمیخام چیزی ک بسختی بدست اوردم از دست بدم

سلام گلم🌹سال جدید مبارکممنونم بخاطر تاپیکت دوستم تازه معروف شده بود و کارش گرفته بود که اینجوری شد� ...

سلام خشکله

سال توهم مبارک

ای بابا(:خدا رحمتش کنه یه زمانی پیرمرده و پیر زن ها فوت میشدن الان رفته رو دور جوون هامون

واسش فاتحه میخونم 

https://daigo.ir/secret/11139479415 رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بیشتر ببینید
سلام خشکلهسال توهم مبارکای بابا(:خدا رحمتش کنه یه زمانی پیرمرده و پیر زن ها فوت میشدن الان رفته رو د ...

ممنون گلم🌹🌹🌹

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️