2777
2789
عنوان

چجوریه بعضیا انقد زبون دارن❓️

385 بازدید | 42 پست

چرا من ندارم؟؟ چرا نمیتونم قشنگ حرف بزنم بعضیارو میبینی نه سواد دارن نه پولدار و باکلاسن ولی فن بیانشون خیلی قویه یا مثلا بعضی بچه ها عین یه ادم ۳۰ ۴۰ ساله حرف میزنن 

چیکار کنم منم اینجوری شم واقعا زبون داشتن خیلی تو همه مراحل زندگی تاثیر داره وارد هرشغلی بشی باید بلد باشی قشنگ حرف بزنی و با ادما ارتباط برقرار کنی 

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

زبون دارن در جهت خوب یا بی شعوری؟

نه منظورم اینه بلدن خوب حرف بزنن من حرف زدنی استرس میگیرم هول میشم همه چی یادم میره

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

دوره های فن بیان بردارتو اینستا کلی هست که بگرد ببین کدومشونو میپیندی پیشش دوره بردار

این دوره ها تاثیری هم دارن؟ حضوری دوست داشتم برم

ربطش به سواد و پول و کلاس رو نفهمیدم ؟🤔

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
دوره های فن بیان بردارتو اینستا کلی هست که بگرد ببین کدومشونو میپیندی پیشش دوره بردار

شما خودت تجربه ای داری از این دوره ها؟ اگه میشناسی به منم معرفی کن