2777
2789
عنوان

چجوریه بعضیا انقد زبون دارن❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 42 پست

هیچ دوره ای به اندازه ی تقویت عزت نفس و اعتماد به نفس و صحبت کردن و نترسیدن جواب نمیده اونا هم خوبه

ولی میدونی این ادما چه کار کردن این قدر از بچگی از لحن صحبت ی نفر چه نزدیک چه اشنا چه دور تقلید کردن و دیگرانم بها دادن و تشویق کردن اعتماد به نفسشون بالا رفته 

حالا شما هم باید این روندو رو خودت پیاده کنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ربطش به سواد و پول و کلاس رو نفهمیدم ؟🤔

منظورم اینه مثلا یکی رو میشناسم سوادش در حد ابتداییه ولی از استادای دانشگاه قشنگ تر حرف میزنه 

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

هیچ دوره ای به اندازه ی تقویت عزت نفس و اعتماد به نفس و صحبت کردن و نترسیدن جواب نمیده اونا هم خوبهو ...

من رو اعتماد به نفسم کار کردم ولی هنوز اونجور نمیتونم قشنگ حرف بزنم همیشه همه جا ساکتم

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

منظورم اینه مثلا یکی رو میشناسم سوادش در حد ابتداییه ولی از استادای دانشگاه قشنگ تر حرف میزنه

محیط خانواده و فرهنگ 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
بزن تو گوگل ، سایت بیشتر از یکدوره های فن بیان مختلفی رو میاره تقویت صدا و تقویت بیان

چجوریه باید بخرم؟

محیط خانواده و فرهنگ

ما خانوادگی هممون بی زبون هستیم

من رو اعتماد به نفسم کار کردم ولی هنوز اونجور نمیتونم قشنگ حرف بزنم همیشه همه جا ساکتم

هنوز باید روی ترسیدن و اعتماد به نفست کار کنی 

با خودت بگو این آدما حتی بالاترین آدم هم از تو چیزی زیاد تر ندارن در اصل با تو فرقی ندارن و خودتو دوست داشته باش حتی اگه تپق زدی یا پرت و پلا گفتی مثل ی بچه که داره تازه حرف زدن یاد میگیره به خودت نگاه کن و فرصت بده

هنوز باید روی ترسیدن و اعتماد به نفست کار کنی با خودت بگو این آدما حتی بالاترین آدم هم از تو چیزی زی ...

و از دایره امنت برو بیرون سعی کن خیلی ساکت نباشی تو دنیای بیرون زیاد با مردم در تعامل باش کسی به اون صورت  نحوه ی صحبت کردن تو یادش نمیمونه مخصوصا وقتی صحبت کردنت خوب بشه

یچی میگم شاید باور نکنین ولی سردیجات باعث میشه میل ب حرف زدن نداشته باشی و کم حرف شی

برعکس گرمیجات زیاد بخوری باعث میشه هی دلت بخواد حرف بزنی و خوب حرف بزنی

برا همین ب بچه ها ک حرف نمیزنن تخم کفتر میدن چون به شدت طبعش گرمه 

ما خانوادگی هممون بی زبون هستیم

آره مشخصه کاملا

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
و از دایره امنت برو بیرون سعی کن خیلی ساکت نباشی تو دنیای بیرون زیاد با مردم در تعامل باش کسی به اون ...

من قبلنا خیلی کم رو بودم ولی از وقتی وارد محیط دانشگاه شدم نسبت به قبل خیلی بهتر شدم الان دیگه خودم تنهایی همه جا میرم دکتر و دندون پزشکی و خرید کل شهرو مثل کف دستم بلدم یعنی ترسم از ادما از بین رفته الان مشکل فقط حرف زدنه موقع حرف زدن اصلا تمرکز ندارم ک چی دارم میگم 

آره مشخصه کاملا

عه از کجا؟

من قبلنا خیلی کم رو بودم ولی از وقتی وارد محیط دانشگاه شدم نسبت به قبل خیلی بهتر شدم الان دیگه خودم ...

همین روندو ادانه بده فعلا فقط رو صحبت کردن تمرکز کن نه خوب صحبت کردن با تعامل بیشتر لحن و فن بیانتم بهتر میشه فقط عقب نشین

کتاب بخون 

اگه خواستی دوره شرکت کن

ولی اینا معجزه نمیکنه 

خودت قدم بردار قدم به قدمش با خودته