2777
2789
عنوان

خانمای باردار 3️⃣4️⃣هفته بیایید ببینم چخبرا😬

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 87 پست
آره تازه از اول بارداری بخوام بگم یک کتابهخونریزی و هماتوم. ریسک سندرم داون. عطاالله فشار بارداری. ق ...

منم ۳ ماه هماتوم داشتم

بعدش دو هفته سیاتیکم وحشتناک گرفت نمیتونستم یه حرکت ریز کنم😭تکون میخوردم از درد اون دنیا رو میدیدم 

بعد سیاتیک یه هفته ای نرمال بودم

بعدش زهرماری آبریزش شروع شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم ۳ ماه هماتوم داشتمبعدش دو هفته سیاتیکم وحشتناک گرفت نمیتونستم یه حرکت ریز کنم😭تکون میخوردم از د ...

آره منم دیسک و سیاتیکم خیلی درد میکرد ولی رفتم دکتر اتوپد ورزش نشستنی بهم داد بهتر شد

سلام عزیزم منم فیبروم دارم واسه سونوی قلب بهم گفت ۴سانته الان توی آنتی دیگه چکش نکرد ...فیبرومتون چن ...

خیلی بزرگ شد ۱۱سانت شده از ماه پنجم دردهای شدید شکمی داشتم هفتن ای یه آمپول فمولایف میزنم روزی دوتا قرص دوفامد میخورم...الان هم که جفت خیلی نزدیک فیبروم هست ....بارداری سختی داشتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
بارداری جدیدن خیلی پرچالش شده عشق مادرانه بهمون کمک می‌کنه تحمل کنیم

آره 

من هر دفعه میرم اورژانس مامایی مثلا در حد نیم ساعتی که اونجا ، دو سه تا سقط میان با گریه که اکثرا قلب جنین ایستاده...

اصلا وحشت میکنم از این همه بارداری نا موفق 

یا مثلا من اصلا آبریزش کیسه آب نشنیده بودم تو عمرم

هر دفعه میرم بیمارستان میبینم چند نفر همین مشکلو دارن

ای لعنت به این غذاها و آب و هوای خراب و...

خیلی بزرگ شد ۱۱سانت شده از ماه پنجم دردهای شدید شکمی داشتم هفتن ای یه آمپول فمولایف میزنم روزی دوتا ...

چی بگم والا من الان ۱۴هفتع هستم اون اوایل دکترم گفت حالا ک بچه مونده یعنی جفت از فیبروم فاصله داره ....الان دیگ نمیدونم فعلن ک‌شکر خدا خوبم

آره من هر دفعه میرم اورژانس مامایی مثلا در حد نیم ساعتی که اونجا ، دو سه تا سقط میان با گریه که اکثر ...

دقیقن ...من پارسال توی ۲۴هفته جنینم‌ ایست قلبی کرده بود خیلی اذیت شدم روحی و جسمی امسال لطف خدا باعث شد باردارشم انشالله خودشم حفظ کنه واسم

آره منم دیسک و سیاتیکم خیلی درد میکرد ولی رفتم دکتر اتوپد ورزش نشستنی بهم داد بهتر شد

من یه چیز وحشتناکی بود اصلا درد نبود که

با یه تکون ریز میرفتم اون دنیا رو میدیدم میومدم

نه دارو تونستن بدن بهم بخاطر بارداری نه فیزیوتراپی 

فکر کن دو هفته یه وری موندم 

دشویی نمیتونستم برم

بعد سرمو تکون میدادم درد سیاتیکم میکشت منو

از وست کمرم تا زانوی پای راستم یه درد وحححخشتناکی میگرفت اصلا تو عمرم چنین دردی ندیدم

عزیزم معلوم شد کی سانروف ماشینو شکونده؟ 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
کم شدن کیسه آب بخاطر آبریزشه یا دلایل دیگه؟

نمیدونم رفتم سنو گفتن کم شده دیگه سرم زدم و آب زیاد مصرف کردم این سری رفتم گفتن خوب شده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

دقیقن ...من پارسال توی ۲۴هفته جنینم‌ ایست قلبی کرده بود خیلی اذیت شدم روحی و جسمی امسال لطف خدا باعث ...

منم بارداری قبلیم ۶ سال پیش ایست قلبی گریبان گیرم شد....منکه پاک دیوونه شدم 

خدا به هیچ کس نشون نده 

همه اینا بخاطر امواج و غذاهای ناجوره دیگه 

چرا قبلا ازاین چیزا نبود آخه 

سر این یکی بارداریم هم مثل اینکه آبریزش کیسه آب مد شده🫥

هرچی مد میشه من پرچم دار میشم ظاهرا🫡