2777
2789
عنوان

خانمای باردار 3️⃣4️⃣هفته بیایید ببینم چخبرا😬

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 87 پست
من هماتوم پایین بودن بچه کم شدن کیسه آب

اینا خوب شد دهانه رحمم باز شده 🤣🤣🤣ینی از هر هفته ی درد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوبه پس نشتی نداری

خدا میدونه

اینقد استرس کشیدم تو این بارداری 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

اینا خوب شد دهانه رحمم باز شده 🤣🤣🤣ینی از هر هفته ی درد

آره میدونم چی میگی 

منم دقیقا هر دیقه یه درد 

آمپول انکسوپارین میزنم هرشب از درد سه ساعت گریه میکنم ده تا پنی سلینه زهرماررررر

آره میدونم چی میگی منم دقیقا هر دیقه یه درد آمپول انکسوپارین میزنم هرشب از درد سه ساعت گریه میکنم ده ...

انشالله ک ب سلامتی فارق بشی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کپی منمن میگم اشتباهمون این بود که به فامیل گفتیمچشم زدن هرروز افتادیم تو مشکل

تازه من تا ۶ ماهگیم نگفتم خیر سرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد که گفتی مشکلاتت شروع شد؟من حس میکنم وقتی گفتم درد سرام ردیف شد پشت سر هم

من تا ۳۰ هفتگی همه چیم عالی بود همش میگفتم خداروشکر بارداریم راحته یهو از ۳۰ هفتگی همه چی ب هم ریخت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداتو شکر کن بارداریت مثل من مر چالش نیسمن چی بگم که دیگه خستم از استرس و عذاب

همه حاملگیا الان سخت شده خواهر من هرکسی یه دردی داره

منم به شدت بدویار ضعف شدید لگن درد پادرد سوزش معده بواسیر سنگینی کمردرد

البته میدونم برای شما سختتره چون شرایطت خطرناکه ولی منم حسابی اذیتم راهکاری هم نمیدن میگن همششش طبیعیه

۴۰ هفته هم باید پر کنم تا زایمان کنم بچه اولم ۴۰ هفته کامل دنیا اومد اون آخراش انگار تو کوره آتیش گذاشتنت انقدر که سنگین میشی و نفس اصلا بالا نمیاد 

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh