2777
2789
عنوان

خانمای باردار 3️⃣4️⃣هفته بیایید ببینم چخبرا😬

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 87 پست
چرا عزیزم؟ بابا برو عمل کن راحت بشیوزن نینیت چقدره؟من زنداییم و ۳ تا از خاله هام و یه دوستم همشون ۳۶ ...

نه خیلی کوچولوعه گناه داره شاید نزدیک ۲و نیم باشه 

من دوس دارم تا ۳۸ ..۳۹ بمونه جون بگیره

هرچند تو این ۳۵ هفته اینقدددد استرس کشیدم هر سری با ی بدبختی دست و پنجه نرم کردم تا اینجا رسیدم 

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه خیلی کوچولوعه گناه داره شاید نزدیک ۲و نیم باشه من دوس دارم تا ۳۸ ..۳۹ بمونه جون بگیرههرچند تو این ...

کاملا درکت میکنم

دختر همسایه مامانم ، ۳۲ هفته زایمان کرد یک کیلو و دویست 

دستگاهم نرفت 

درسته کوچیک بود اما مشکلی هم نداشت و یه هفته ای کلی جون گرفت

دختر دایی ۲۲۰۰ بدنیا اومد مثل بچه معمولی هیچ مشکلی نداشت سریع تپلی شد

نترس بدنیا بیار راحت بشی 

انشالله به سلامتی سریع میگذره نه عجله نکن گناه داره منم حالم خیلی بد بود دهنم سرویس شد ولی گذشت یکم ...

انقدر سرم و آمپول میزنم هرروز 

۵ لیتر آبو پرمیکنم معدم

یعنی دیگه رد دادم 

آمپول انکسوپارین پدرمو درآورده

انسولین وای نگم😑

چه گناهی آخه 

هرکی دیدم ۳۶ هفته زایمان کرده مشکلی نداشته

من ۳۶هفته باید سونو بدم دوهفته دیگه...خیلی استرس دارم خدا کنه نی نی بچرخه...سزارین نشم🥺

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
اگر آبریزش زیاد شده حتما برو بیمارستانی ک دکترت میره یا برو اورژانس مامایی

بیمارستان خصوصی سونو ندارن تعطیلاتو

دولتی هم که یه بار رفتم انقدر دست کاریم کردن به مرگم راضی شدم بعدشم تا چند روز درد داشتم... دیگه غلط کنم برم دولتی😑

من ۱۴ هفته م....انشالله ک‌ ب سلامتی زایمان کنی...آبریزش منظورت چیه

بسلامتی عزیزم

فقط هرروز آیت الکرسی به خودت و نی نی فوت کن که حاملگیت پر چالش نشه فقط به سلامتی طی کتی

منظورم آبریزش کیسه آب جنین هست

باید این کارو می‌کردن وگرنه عفونت و خون رحم تمام وجودمو می‌گرفت بسیار خطر ناکه ولی خیلی درد داشت

اوخیییی

دلم کباب شد 

دیگه تو مسیر بارداری و زایمان هرکسی یه سری داستان های وحشتناکی رو پشت سر میزاره🥲