2777
2789

سفر مهم نیست همسفر مهمه

چت با دختری که بجای همت برای مفید بودن تاپیک حس ششم و شوهر میخوام میزنه کنسله. زن متاهل که دنبال عشق ممنوعست داخل اصلا ادم حساب نمیکنم.43سالمه هستم  لیسانس هتلداری بعلاوه لیسانس المانی. ارشد المانی و بعلاوه انگلیسی. دکترا مدیریت جهانگردی. سابقه کاری حدودا 15 سال. از اول فروردین 1404 بیکار تا الی ابد. قصد ازدواج هم ندارم و هرگز نداشتم دلیلش براتون خیلی خیلی غیر قابل درکه ولی مینویسم ازدواج امری نیست که به صلاح من باشه و ربطی به فرد مقابل نداره 

بیشتر ببینید

منم دلم میخواد برم خونه یکی هیشکی نیست

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو اتاقم با لپتاپم نوحه گوش میدم حس خاصی اصلا ندارم فقط خستممممم

منم دارم نوحه گوش میدم 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

از حمام اومدم دارم حاضر میشم برم مهمانی افطار دعوتیم

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بیشتر ببینید