2777
2789
عنوان

برادرشوهرم پنجاه تومن هم عیدی نداد به بچه های من

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 61 پست
شما بودین برنمیخورد بهتون؟

شما از همون اول که دیدین محبت هاتون بی پاسخه مثله خودشون رفتار میکردین وگرنه بقیه رو نمیشه تغییر داد.

منم اوایل ازدواج به نوه های خانواده شوهرم خیلی محبت کردم کادو و سوغاتی ولی تا بچه گیر خودم اومد رفتارشون دیدم منم مثله خودشون رفتار کردم

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بر نمی‌خورد 

چون خودم به خودم کردم 

از سال دیگه همین کاروکن تجربه کن دیگه نه کادو بده نه عیدی 

خودت بچه هاتون کوچیک میکنید 

الان نمی‌فهمن بچه هستن 

بزرگ بشن دقیق میفهمن 

خودتون دارید خودتون کوچیک میکنید مقصر عمو زن عمو نیست 

دختر من دوسالشه اونوقت مادربزرگ شوهرم تابحال دیدنش نیومده رونمایی بده همیشه میگفت بیایین خونمون دختر ...

شرایط واسه همه سخت نیست اخه 

اینا ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن پوله مگه براشون پول زیاد داره دیگه کسی که روزی ۴،۵تومن درآمد داره یه عیدی به بچه برادرش نده و جبران نکنه به چه درد میخوره 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
بخدا بازم میگم بحث پول نیست بحث اون احترامیه که شوهر من به بچه ی اون گذاشت بچه ی ۳ساله پول چه میدونه ...

برادر شوهر من دکتره هردومون جایی دعوت بودیم بعدش برا شام رفتیم رستوران .شوهر من دست کرد تو جیبش گفت اشکال ندارد دعوت من ..بعد هم اومدیم خونه بازم ما دست کردیم به بچه های اون عیدی دادیم .. اون نه کادو به بچه چند ماهه من داد نه عیدی به پسرم بعد دوباره شام اومدن خونه ما یک سوم عیدی که من دادم رو به پسرم داد برا بچه هم یک دست لباس راحتی کادو داد ..بحث پولش نیست بحث ارزش دادنه من به زمان بچه هایش چند برابر انجام دادم .. هر دفعه هم میرم خونش سوغاتی که میبرم ارزشش چند برابر کادویی که به بچه تازه بدنیا اومده داده

حس میکنم چون برا شوهرت کار می‌کنه فقط خودش و زنش توقع دارن از شما بکنن

برا شوهرم کار نمیکنه کار اصلیش جداست یه ماه قبل عید از شوهر منم بیشتر کار کرد حتی خودشم کارتخوان جدا داره برا خودش 

وصع مالیشون چطوره 

بازم کار خوبی نکردن  گفتم شاید رفتین خونشون نداشتن ک بدن 

ولی مسافرتم ک رفتن یه سوغاتتی میتونستن بگیرن 

عزیزم من خودم بودم نمیزاشتم شوهرم بده یا لاقل کم بده 

چرا که نه ،

خب شما هم ندین وقتی طرف نمیفهمه اونم نه یکی دو بار 😐

برا بچه ها هم که اگه می‌خواین ناراحت نشن بعد خودتون از طرف اون عیدی بدین تا ناراحت نباشن 

فکر کنم فقط منم که اصلا برام مهم نیستهمسر منم همیشه بیشترین عیدی و میده بقیه نصف اون عیدی و بین دو ت ...

شاید فکر کنی بخاطر پول میگم ولی بخدا بچه های من از اول عید تا امروز ۴ میلیون و خرده ای از شوهرم پول گرفتن جمع کردن برا خودشون،اصلا نیازی ندارن به پول بقیه 

بحث سر ارزشه،مگه بچه ی اونا از طلاست بچه ی ما از جوب پیدا شده؟

چرا بر میخورد 

بابا بازم اونا میان عید دیدنی و تبریک میگن برادر شوهر من با اون که ۲ تا برادر با هم خوب هستن 

یه زنگ نمیزنن عید رو به هم تبریک بگن و منتظر دعوت کردن میمونن ببخشید بیشعورا کلا