2777
2789
عنوان

دخترای مجرد

288 بازدید | 20 پست

پدر شما چه انتظاراتی از شما داره؟من 21 سالمه پدرم میگه اشپزی و مقداری خونه داری باید بلد باشی کارای فنی خونه و تعمیر وسایل رو بلد باشی به طور کامل کامپیوتر بلد باشی اصول مذاکره کردن و روابط عمومی بالا رو باید بدونی و جسارت داشته باشی از هیچی نترسی به هیچ وجه خجالت نکشی رانندگی و تعویض چرخ ماشین و اینا بدونی و بتونی ماشین رو به تنهایی ببری تعمیرگاه حتی چند باری با هم رفتیم برای تعمیر ماشین تا من یاد بگیرم +درس مربوط به رشته خودم و کار عملی مربوط به رشتم و اینکه موقع دعوا مادر و پدرم مثل روانشناس بتوونم با هر دوشون صحبت کنم .به نظرتون انتظاراتش یک مقدار برای دختر 21 ساله بالا نیست ؟شدیدا معتقده برای زندگی تو این جامعه باید مرد بار بیام وگرنه نمیتونم از پس جامعه بر بیام . به نظرتون این عادیه؟بعد من تک فرزند هم هستم موندم این همه میگن تک فرزندا رو لوس بار میارن چرا برای من اینطوری نیست  

منم همه رو بلدم

آدن باید از پس خودش بربیاد تا برای این مدل نیازاش لنگ نمونه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه کاش پدر منم این چیزا براش مهم بودو یادم میداد

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا. هزاران چو لبنان و آن این فدای یک خشت ایران زمین.          آریامهر عزیز روحت شاد. 

مگه رباتی😐

پدر من که کلا ولم کرده🤣 میگه به هر دری میخای برو

هیچوقت بیخیال رویایی که تمام عمر دنبالش بودی نشو ...                                                                                                               لطفا درخواست ندید😑🤌🏻

من این جوری نیست ولی پدر من شدیدا اعتقاد داره من وقتی رفتم سرکار نه تنها باید خرج خودمو بلکه کل خوانواده رو هم بدم 

حتما باید خیاطی بلد باشم اصلا دختر خیاطی بلد نباشه براش افت داره 

حجابو  نمازو اینا هم که کامل باید باشه 

البته منم به هیچکدومش گوش نمیدماااا

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

پدرم تو زندگیم نیس اما مادرم همین توقع هارو از من داره نمیدونم چون پشر نداشت یا چی کلا برا اون و خواهر بزرگ ترم نقش یک برادر یک پسر رو بازی کردم 

از تعمیرات بگیر تا کارای بیرون خونه مراقب از اونا

بعضی موقع احساس میکنم اشتباه کردم چون توقع الانشون از من زیاده جوری رفتار میکنه ک انگار جون من نمیتونم ناراحت بشم و یا خسته هعی میگه تو ک میتونی ب کارا برسی 

۲۰ سالمه من

نام کاربريم به یاد بچگی هامه