2777
2789
عنوان

توروخدا این حرفایی ک شوهرم بهم زده

1364 بازدید | 89 پست

بهم میگه اکه میخای بمونی تو این زندکی باید لال بشی هیچکاری بهت ربط نداره حتی تو روت میگم خیانتم کردم نباید زر بزنی اکه زدی برو بسلامت قانونی هیچی بنام نیست خونه بنام پدرشه منم همه طلاهامو اینجا خرج کردم برای ساخت خونه الان زده زیرش ک خونه پدرشه منم ی کارگرم هیچی ندارم ببین تموم حرفارو زده ریش و قیچی داده دستم توروخدا چیکار کنم امشبم قهر کرده رفته خونه باباش چرا چون من ناراحتم گریه میکنم تو خونه هی بدتر میکنه 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

بچتون هم ازت میگیره اگه بری؟

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای داد بیداد از اول خانه بنام پدرش بوده؟

اگه زده به نامش دادگاه متوجه دقل کاریش میشه 

بعدم داشتن نداشتن اون ربطی به دادن مهریه نفقه نداره باید بده حالا قسطاشو کمتر میکنن 

دست بزن هم داره؟؟

https://uupload.ir/view/vid_20250412_221941_216_sb1l.mp4/

ای داد بیداد از اول خانه بنام پدرش بوده؟اگه زده به نامش دادگاه متوجه دقل کاریش میشه بعدم داشتن نداشت ...

نه زمین پدرشه توش خونه ساختیم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

😐😐😐

یعنی چی

این خودش واضحااااا طلاق میخواد ، میخواد بندازه گردن تو!

بگو باشه تو هم ماهی فلان قدر بهم پول بده اصلاااا به رفت و آمد هام کجا میرم کاری نداشته باش!!!