2777
2789
عنوان

نماز شب می‌خوام بخونم اسم و نیتتون رو بگید دعاتون کنم 💖

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 98 پست

🙏

اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِكَخدايا لعنت کن نخستين ستمگرى را که بزور گرفت حق محمد و آل محمد را و آخرين کسى که او را در اين زور و ستم پيروى کرد *- اَللّهُمَّ الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَيْنَ وَ شايَعَتْ وَ بايَعَتْ وَ تابَعَتْ عَلى قَتْلِهِ اَللّهُمَّ الْعَنْهُمْ جَميعاًخدايا لعنت کن بر گروهى که پيكار کردند با حسين عليه السلام و همراهى کردند و پيمان بستند و از هم پيروى کردند براى کشتن آن حضرت خدايا لعنت کن همه آنها را 🤲
بیشتر ببینید
یعنی برای جنسیت بچه هست؟یعنی بهت قول میدم بذار دخترت دنیا میاد اونوقت میبینی چطور عاشق و وابسته اش م ...

بعد به دنیا اومدنش میخوام چیکار من الان به حمایت نیاز دارم الان میخوام یکی کمکم کنه درکم کنه هر سال خونه خکنی کمکم میکرد امسال کمک نکرد گفت بزار بمونه دیگه من کاردارم خونه هم خیلی بهم ریخته بود مجبور شدم تنهایی همه کارامو بکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم برا جنسیته یا نه ولی قبل اینکه بفهمه جنسیتو همش دستاش شکمم بود میگفتم حس میکنم چیزی شده هی ن ...

فدات عزیزم خدا بچه های تو رو هم حفظ کنه زیر سایه پدرومادر بزرگ بشن 

خب شوهر منم دست روی شکمم نمیذاره حساس نباش مردا مثل ما زنا نیستن که از هر تکون بچه کلی ذوق میکنیم 😁

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

بیشتر ببینید
فدات عزیزم خدا بچه های تو رو هم حفظ کنه زیر سایه پدرومادر بزرگ بشن خب شوهر منم دست روی شکمم نمیذاره ...

فدات .

اخه چرا قبلن میزاشت خودمم به شدت حساس شدم برا هر حرفی گریه میکنم اون روزی که از سونو اومدیم با خنده گفت خدا دید تو تنبلی برا همون دختر داد کاراتو بکنن خیلی ناراحت شدم با مامانم خواهرم از همه ناراحتم هر حرفی بگن من بهم بر میخوره 

بعد به دنیا اومدنش میخوام چیکار من الان به حمایت نیاز دارم الان میخوام یکی کمکم کنه درکم کنه هر سال ...

باهاش صحبت کنی که کمکت کنه و درکت کنه باز هم اهمیت نمیده؟

منم امسال خونه تکونی نکردم یعنی هیچ کاری نکردم حالا هرسال خونه رو برق مینداختم چی شد ؟ خیلی سخت نگیر به خودت والا از شوهرمم توقع نکردم خسته از سر‌کار میومد 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

بیشتر ببینید

خدا برات بسازه هر چی ازش میخایی ب بهترین روش بهت بده

زهرام

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
باهاش صحبت کنی که کمکت کنه و درکت کنه باز هم اهمیت نمیده؟منم امسال خونه تکونی نکردم یعنی هیچ کاری نک ...

اره صحبت کردم زیاد ولی گدش نداد بی تفاوت .

اخه خونم خیلی بهم ریخته بود به خاطر هماتوم استراحت بودم نمیتونستم کار کنم برا همینم خیلی ریخته پاش بود 

محدثه 

حاجت قلبیم عزیزم 

برات صلوات فرستادم مهربون

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
بیشتر ببینید

طلب امرزش برامن وابجی فوت شدم التماست میکنم.من هانیه ابجیمم مبینا داخل شناسنامه یسری

الهی خدا هزاربرابرشو دراخرت بهت عطاکنه

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

فاطمه... واسه منم دعا کن لطفا

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
بیشتر ببینید