2777
2789

نمیدونم چرا اما حس بدی میگیرم خواهرم شب وروز خونشونیم زیاد دعوتش نمیکنم یا پدر مادرم حالا چون با خانواده شوهرمم تو یه ساختمونم هرکسی رو دعوت کنم میفهمن بدم میاد

الانم خواهرم فردا میتونه بیاد چون خونش شهرستانه گفتم بگم برا شام بیان حالا فرداهم پدر و مادرشوهر خواهرشوهرم از مسافرت میان نمیدونم باااید چیکار کنم

وا چ ربطی داره خب خونواده شوهرت بفهمن مگه چیه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فکر کن با غریبه تو یه ساختمون هستی .

به اونا مرتبط نیست هر موقع میخوای دعوت کن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید