2777
2789

اسی بازم جای شکر داره اول اون اعتراف کرده

امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیفته

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا خانوما این پیاما رو یه اقا میداد چه حسی میگرفتید🤧 منم همون حسو گرفتم🤣

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

بیشتر ببینید
چرا فوش میدی به اسی

گفتم بزار 

فحش هم بدم به خودم‌مربوطه‌گلم

حس ششم هستم،سوالی داشتید درخواست بدین ولی قبلش یه لینک میفرستم تو تلگرامه استارت بزنید اوکی شد هرسوالی داشتید جواب میدم(ربات فاال هوش)

چی بزارم

گفته بودم بز که بزار یکی ریپ زده چرا به اسی فحش میدی😐

حس ششم هستم،سوالی داشتید درخواست بدین ولی قبلش یه لینک میفرستم تو تلگرامه استارت بزنید اوکی شد هرسوالی داشتید جواب میدم(ربات فاال هوش)

والا چی بگم اسی تا اطلاع ثانوی دیگه اصلا بهش پیام نده بزار اون پیگیربشه شما گفتنی ها رو گفتی

بنظرم این خانم یه کم زیادی گفتن قبلا دخترخانمها خیلی غرور داشتن به این راحتی اجازه نمیدادن یک آقا بهشون نزدیک بشه کاش یه کم عاقلانه تر رفتار می‌کردن.

باهم دیداری داشتیم که بهش اعتراف کردییمکه بعدش من حماقت کردم بغلش کردم اونم سریع جدا کردم منو از خود ...

حالا کاریه که شده و اشتباه دوم این حرف زدنت بود که میبینی همه چقدر بهت گفتن اشتباهه!

پس خودت و جمع کن. خودت با دست خودت رابطه رو به جای بد نکشون دختر خوب . 

همه صمیمیت ها تو دوستی به ضرر دختره . برا پسر اتفاقی نمی افته. پس دختر باید خودش و حفظ کنه

منظورت چیه😑

آخه دیدم این جور وابستگی شدید و ابراز علاقه یه جنبه اش عاشقی هست و یه جنبه اش هوس هست.

عاشقی که تکلیفش مشخصه و بحثی توش نیست و همه این جنبه رو دارن.

اما بخش دوم هوس هست که نیاز جنسی بیشتر توش نمود پیدا میکنه

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
آخه دیدم این جور وابستگی شدید و ابراز علاقه یه جنبه اش عاشقی هست و یه جنبه اش هوس هست.عاشقی که تکلیف ...

جالبه دخترا بعد رابطه ج.ن.س.ی به پسر وابسته تر میشن و برا پسر بر عکسه ،پسر چون طرف رو کامل کشف کرده دیگه اخلاقیات و اینا برایش مهم میشه و عاقلانه تر رفتار می‌کنه و احساساتش تو رابطه کمتر دخیل میشه.

برا دختر کاملا بر عکس پسرا هست

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس