خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
حالا خانوما این پیاما رو یه اقا میداد چه حسی میگرفتید🤧 منم همون حسو گرفتم🤣
تو خیلی با ارزشی دختر ❤ در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه میگویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم
آخه دیدم این جور وابستگی شدید و ابراز علاقه یه جنبه اش عاشقی هست و یه جنبه اش هوس هست.عاشقی که تکلیف ...
جالبه دخترا بعد رابطه ج.ن.س.ی به پسر وابسته تر میشن و برا پسر بر عکسه ،پسر چون طرف رو کامل کشف کرده دیگه اخلاقیات و اینا برایش مهم میشه و عاقلانه تر رفتار میکنه و احساساتش تو رابطه کمتر دخیل میشه.
برا دختر کاملا بر عکس پسرا هست
زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که میتونه آرومت کنه همینه و بس