2777
2789

سلام دوستان ببخشید این مشکل جدیدا پیدا کردم تو خواب اینجور میشم یهو باد شکم ازم خارح میشه و از خواب بیدار میشم خیلی خجالت میکشم کشی اینجور بوده درمان شده باشه؟؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب حتما معدت تو بیداری نا آرومه ک تو خواب اینجوری هستی

ی لاکتولوز بخر بخور ک معدت کامل تخلیه بشه

سه چهار تا قاشق تو آب بریز بخور سه چهار روز 

بعدش ک تخلیه شد بعد هر وعده غذایی عرق نعنا بخور

وعده های غذاتو بیشتر کن و هر وعده کمتر بخور

.......
تنها راهش اینه که شام شب رو کم کنی پر خوری نداشته باش همین

ربطی به شام نداره آخه من اونسری ظهر خواب عمیق بودم اینجور شدم شوهرم و پسرم بیدار بودن اینقدر بهم خندیدن خودم ب خواب زدم 

خب حتما معدت تو بیداری نا آرومه ک تو خواب اینجوری هستیی لاکتولوز بخر بخور ک معدت کامل تخلیه بشهسه چه ...

آخه اصلا معدم اذیت نشده تا بحال فقط تو خواب بادم معدم خارج میشه از خواب بیدار میشم 

آخه اصلا معدم اذیت نشده تا بحال فقط تو خواب بادم معدم خارج میشه از خواب بیدار میشم

طاق باز نخوابید ..اگه مشکل یبوست دارید حل کنید

قبل خواب دستشویی برید  همش از سردی معده و روده است

دوستان به پیج اینستاگرام سربزنید shikro_scarf@🌹😘

طاق باز نخوابید ..اگه مشکل یبوست دارید حل کنیدقبل خواب دستشویی برید همش از سردی معده و روده است

هرجور ک بخوابم اینجور میشم اصلا خودم تعجبم شده جرا اینجور شدم ۲ماهی میشه خیلی خجالت میکشم

منم قبلا اینجور بودم 

بعضی معده ها اصلا متوجه نمیشی ک مشکل دارن ولی پر از نفخ هستن

الان اکثرا شربت میخورم آویشن و گل گاوزبان دم میکنم

.......