2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد ب نظرتون تموم کنم توروخدا بخونین

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 75 پست

هر دو من هستید 

هر کدام ساز خودتون را می زنید 

همسرت خیلی وقیح هستش چه ربطی به زندگی خواهرت و ازدواج و خانواده ات داره 

چندسالتونه ک چند ساله ازدواج کردید 

میزان تحصیلات شما و همسرت 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

استاتر چیزی ک هست اینه م با مردا باید قاطع برخورد بشه بگو اگه قرار خانواده م با داستان بیان ترجیح میدم برم پیش خودشون باشم مرگ ی بار شیون هم ی بار

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هر دو من هستید هر کدام ساز خودتون را می زنید همسرت خیلی وقیح هستش چه ربطی به زندگی خواهرت و ازدواج و ...

من لیسانس روانشناسی ۲۳ سالمه.شوهرمم دیپلم و ۳۵ ساله .۲ ساله ازدواج کردیم

بقرآن حالیش نیس ی وضعیه ک نگو ار اول همینجوری بود پشت خانواده ام زر میزده فقط بگین برم یا نه..؟اعصاب ...

ابدا نرو بشین محکم تو خونت

بعدا کاسه چ کنم چ کنم دستت میگیری ک چرا رفتم چکار کنم بیاد منت کشی

باهاش سرسنگین باش اصلا قهر کن ولی نرو

بهش بگو با خانوادم هرجور باشی منم با خانواده خودت همونجورم

دنبالم نیا اسیرم میشی  

مادرت چه اصراری داشته انقدر زنگ بزنه که بیان خونتون

بعدم شوهرت راست میگه باید ارزش قائل میشدن میومدن

انقدر زنگ زنگ‌ بعدم گفته فردا میایم😐

خب همون یه بار که گفتین بیرونین باید زنگو تمومش میکرده مادرت نه اینکه بشینه رو گوشی و دائم بزنگه😐

مادرت چه اصراری داشته انقدر زنگ بزنه که بیان خونتونبعدم شوهرت راست میگه باید ارزش قائل میشدن میومدنا ...

نخب ی بار زنگ زدن شوهرم گف میریم جای دیگه درحالی که هنوز خونه بودیم.بعدش روز بعد بیرون بودیم گف بیایم؟منم گفتم آره. باز شوهرم گف نه میریم جای دیگه باز زنگ زدم الان نیاین ۱۰ دقیقه دیگه بیاین .شوهرم گف بگو ۱۰ دقیقه دیگه بیاین.من اونا رو علاف کرده بودم ب خاطر شوهرم .رفتیم جایی ۱۰ دقیقه شد نیم ساعت.مامانم اول گف میام بعد گف ن فردا شب میام

بعد از اهمیت نمیدن ...

ب شوهرم گفتم یعنی تو میگی برم خونه مامانم سرش منت بزارم دعوا را بندازم؟ شوهرم گف چرا همش طرف مامانت حرف میزنی اگ مامانت رو دوس داری بگو تموم کنیم.بهش گفتم چرا داد میزنی سرم؟ گف من داد نمیزنم میخوای ی جوری دادبزنم ک دست و پات رو گم کنی..واقعا میخوام تموم کنم دیگه نمیتونم با عصبی بودنش بسازم

میخوام برم خونه مامانم دیگه برنگردم نظرتون

نخب ی بار زنگ زدن شوهرم گف میریم جای دیگه درحالی که هنوز خونه بودیم.بعدش روز بعد بیرون بودیم گف بیای ...

منم جای مامانت بودم دلخور میشدم 

ب شوهرت بگو خودت بخای جایی بری هی بگن نیا و علافت کنن 

چ حسی میگیری ؟

آدم واقعأ حس میکنه طرف دلش نمیخاد بریم خونش

زمانی برو خونه پدرت که اولا همه ی تلاشتو برا حفظ زندگیت کردی و فایده نداشته  وبخوایی طلاق بگیری قهر کردن هیچ فایده ای جز سبک کردن خودت نداره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
بقرآن حالیش نیس ی وضعیه ک نگو ار اول همینجوری بود پشت خانواده ام زر میزده فقط بگین برم یا نه..؟اعصاب ...

مردا هیچکدوم چشم دیدن خانواده زن رو ندارن 🤐اگه قصد جدایی نداری قهر نکن بچه که نیستی خونه بشین اتفاقا خانوادتم اومدن حسابی پذیرایی کن🫠