2777
2789

بعضی از دکترا میگن  رماتیسم داری برو بستری شو استرس و فشار و اینا نداشته باش. برو یک ماه بستری.

آخه مگ در چ حدیه ک ۱ ماه؟؟.

زیاد نیست؟.

بعضی از  دکترا میگن نداری هم داروی روماتیسم رو بهم میدن. ، گفتن نداری ک استرسی نشم.

پس دارم دیگ.

چیکارکنم. 

پیش چ دکتری برم ک زود خوب شم بخدا ۷ سال عقدم. حالا ک، من مریض شدم  خانکاده همسرم میخان عروسی بگیرن. میگن دختره مریضه.ما مشکل نداشتیم برای عروسی گرفتن.

این ۷ سال هم انداختن تقصیر من. من این ۷ سال رو سالم بودم،حالا .الان مریض شدم همه چی انداختن تقصیر من.

از اول ک مریض نبودم.

بخدا دارم روانی میشم استرسم بیشتر کردن.من میمیرم آخرش اینجوری نمیتونم تحمل کنم.

بااینکه قرص و سرم و آمپول برای روماتولوژی بهم دادن دردام بیشت شده توانایی غذا خوردن هم ندارم.

عکس آزمایشات پست قبلی هست ۴ برگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط آروم باش درمانت فقط یه مدت آرامشه با استرس هم بدتر میشی هم درمان کمتر جواب میده

چطوری آروم باشم نمیزارن خانواده همسرم. و خانواده پدرم. مادرم ک هرروز خدا مهمان دعوت میکنه. 

دوست عزیز روماتیسم مفصلی قابل درمان نیست فقط میشه با دارو مهارش کرد

یعنی ب تعویق انداخت؟؟ .

بخدا ۱۶ سالگی نشونم کردن.

تا ۲۰ سالگی.

۲۰ سالگی تاالان عقدم. 

۱۰ ساله تو زندگیم.

۲۷ سالمه خسته شدم.

تا کی صبر کنم.

بخدا من ۱۶ سالم بود دختر عمه دختر دایی پسر داعیام همه ۷ ساله یا ۸ ساله بودن. الان ازدواج کردن بچه دارن.

یعنی ب تعویق انداخت؟؟ . بخدا ۱۶ سالگی نشونم کردن. تا ۲۰ سالگی. ۲۰ سالگی تاالان عقدم. ۱۰ ساله تو زند ...

آره پیشرفتش رو به عقب بندازی و حتی کندش بکنی البته باید استرس هم مهار کرد 

دخترخاله مادرم هم روماتیسم مفصلی گرفت از جوانی تا الان که ۴۰ سالشه و هنوز داره با همون بیماری دسته و پنجه نرم میکنن البته زندگی اش در روال و نرمال است گاهی بدن درد میگیره 

ولی خیلی دوست دارم بدونم کی تو رو ۱۶ سالگی نشونت کرد ؟

از ۱۶ تا ۲۷ درگیری؟

چرا طلاق نگرفتی؟

عمرت داره به به باد می‌ره اگه میدونی حالا حالا هنوز عقد می‌دونی طلاق بگیری هیچی از سلامتی آت مهم نیست 

Tunnel Vision