2777
2789

گوشیم خراب شده می‌خوام تلگراممو انتقال بدم به یه گوشی دیگه 

بعد شمارمو میزنم تیکو که میزنم فقط همینجوری می‌چرخه هیچی نمیشه کدم نمیاد 

فی لتر شکن من مشکلی نداره

بیارم حذف کردم دوباره نصب کردم ولی درست نشد 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میگم فیل تر شکمم خوبه یوتیوب و اینا راحت باهاش باز میشه

ربطی نداره خب گلم 

کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍

تلگرام طلایی رو نصب کن

نه این گوشی رو خراب میکنه۰😂😂

کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍

یعنی چی ؟الان چیکار کنم ؟شما فیل تر شکنی سراغ داری؟

سآیفون نصب کن 

با پروک.سی هم میشه درخواست بده بهت لینک بدم قسمت پروک.سی وارد کن اصلا فیلت.ر هم نمیخواد 

نه این گوشی رو خراب میکنه۰😂😂

واقعاً ؟چون مر چی سعی کردم با تلگرام اصلی وارد بشم اصلا کد نمیومد تا اینکه تلگرام طلایی رو نصب کردم بعد انتقالش دادم به تلگرام اصلی

Math

واقعاً ؟چون مر چی سعی کردم با تلگرام اصلی وارد بشم اصلا کد نمیومد تا اینکه تلگرام طلایی رو نصب کردم ...

اره واسه این که مخاطبارو تو کانالای اشغال عضو میکنه 

چطوری وارد کنم؟

بیا خصوصی عکس بده بهم 

آره😂من واسه داییم نصب کرده بودم بنده خدا اومد عکس نشون زنش بده یهو دید عضو گروه صیغه یابی شده بود � ...

اره کلا آدم به فنا میده🥲😂😂