2777
2789
میتونی بیشتر توضیح بدی عزیزم؟

اره.. 

اونجایی که یه ازدولج اشتباهی داشتم

چون خانواده موافق بودن منم راضی شدم

بعدا فهمیدم این مرد مشکل داره داشتم کنارش روانی می شدم

با وجود تماااام مخالفت های خانواده طلاق گرفتم

الانم که خانواده همچنان مشغول سرویس کردن منن

ولی من اونجایی باختم که قلبم گفت نه

ولی من به اعتبار خانواده  قبول کردم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا این تصمیم رو گرفتین؟

علاقه به تنهایی عدم علاقه به تشکیل خانواده عدم علاقه به رابطه عدم علاقه به بچه داشتن اهداف دور و دراز که با ازدواج نمیشه .

همین باعث شد حتی کیس های عالی از هر نظر رو رد کنم

✝️ای پدر آسمانی ما نام تو مقدس باد ملکوت تو بیاید بر روی زمین همانگونه که در آسمان است نان امروز ماراامروز به مابده گناهان ما را ببخش همانگونه که مامدیونان خودرا میبخشیم مارادرآزمایش میاورو از شریر رهایی ده درنام عیسی مسیح آمین✝️

بیشتر ببینید
اره.. اونجایی که یه ازدولج اشتباهی داشتمچون خانواده موافق بودن منم راضی شدمبعدا فهمیدم این مرد مشکل ...

پس دوسش نداشتین و به خاطر خانواده تون باهاش ازدواج کردین 

منم شنیدم که میگن منطقی ازدواج کنین ولی درست نیست باید یکم به طرف علاقه داشته باشی که بتونی تحملش کنی

بهترین تصمیمم کات کردن یه رابطه ی بی سرانجام ۳ ساله 

وازینکه سال ۱۴۰۰ بعد سال های سال رفتم دنبال علاقم و  کلاس نقاشی ولی نصفه نیمه ول کردم و جدی دنبالش نکردم بی نهایت پشیمونم

ولی بازم امیدوارم و به خودم میگم مهم نیست چی پیش اومد

اینبار از اول شروع می کنم،  نه از صفر ، بلکه از تجربه هام

💚😎