2777
2789
عنوان

اینترنت هدیه نوروز گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 65 پست
چرا باید داخل برنامه فعال کنی

کدوم قسمتش؟

توی تایپیکای. کنکوری. تگم کنید لطفا🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بچه ها او ام فینکس چهل و پنج هزار پول با نصبش میریزه ت کارتتون میلی گلد سی و پنج هرکی خواست بگ

او ام فینکس کد معرفتو بگو بزنم؟

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
بیشتر ببینید

چگونه عیدی همراه اول ۱۴۰۴ را فعال کنیم؟

نسخه جدید اپلیکیشن همراه من را نصب کرده و وارد برنامه شوید. از قسمت طرح‌های تشویقی، قسمت عیدی ۱۴۰۴ را انتخاب نمایید. در قسمت عیدی ۱۴۰۴ دو گر*دونه "بسته و اعتبار" و "خدمات زندگی دیجیتال" قابل مشاهده است. با انتخاب دکمه "عیدی بگیر" هر گر  د* و نه‌ها شروع به چرخش نموده و به صورت رندوم یک عیدی از هر گر  *د ونه دریافت خواهید کرد. جهت فعالسازی بسته‌ها وارد اپلیکیشن اوانو شوید و بسته خود را فعال و استفاده نمایید.

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

من همراه من دارم ولی چطوری فعال کنم قبلا با کد فعال میکردم

شمارت و که وارد کنی کد میاد رو گوشیت

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید
چگونه عیدی همراه اول ۱۴۰۴ را فعال کنیم؟نسخه جدید اپلیکیشن همراه من را نصب کرده و وارد برنامه شوید. ا ...

آخه این گزینه عیدی۴۰۴ برا من نیست

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید
رئیس جمهور تبریک هم نگفت چه برسه عیدی😂

به من توی بله تبریک گفت😂

بیشتر ببینید
آخه این گزینه عیدی۴۰۴ برا من نیست

برای منم نیست

سرکاریه مث اینکه

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

اسی تو او ام فینکس و میلی گلد و پول میده گرفتی واقعیه میریزن ت کارتت

نه اونا رو نگرفتم

بیشتر ببینید