2777
2789
عنوان

اینترنت هدیه نوروز گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 65 پست
اینم طلایینJZZRXOP

عزیزم کد دعوت زدم ولی بلد نیستم مثلاً تو او ام پی فینکس چطوری باید برداشت کرد؟

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

استارتر ببخشید اینجا پرسیدم حواسم نبود تاپیک یکی دیگست معذررت💙💙💙

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
بیشتر ببینید
استارتر ببخشید اینجا پرسیدم حواسم نبود تاپیک یکی دیگست معذررت💙💙💙

اشکال نداره

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید
عزیزم کد دعوت زدم ولی بلد نیستم مثلاً تو او ام پی فینکس چطوری باید برداشت کرد؟

تبدیل دارایی ها رو بزن عزیزم بعد تبدیل دارایی های اندک بعد تبدیل ب ریال بعد انتخاب همه بعد برداشت و بزن 

ی صلوات مهمونم کنین لطفا