2777
2789

سلام وقتتون بخیر دوستان. سپاسگزار میشم راهنماییم کنید. یه دختر 19 ساله تو رو تو محل کارش دیدم و محترمانه بهش دعوتش کردم به یه کافی شاپ برای دیت اول که چند روز دیگست خودمم 19‌ ام.

خیلی از باید و نباید هایی که دوستان فرمودن مثل باز کردن در جهت احترام، دست ندادن، و... رعایت کردم.

اما اینکه مثلا یه شاخه گل رز آبی برای دیت اول ببرم واسشون یه مقدار نکته منفی نیست؟ قاعدتا برای آشنایی میریم و یهو یه شاخ گل ببرم تو ذهنش نمیگه هول؟

و اینکه دیت اول رو با اسنپ میرم خونه، آیا اسنپ دو مقصده بگیرم و بهشون بگم اجازه بدید با اسنپ شما رو برسونم؟ اگه گفت نه اصرار کنم یا نکنم؟ یا اصلا کاری به رفتنش نداشته باشم؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نههههههه شاید نخواد آدرس خونه شون رو بدونی یا کسی اون رو با شما ببینه

مثلا اسنپ بگیر خودت باهاش برو تا سوار ماشین بشه در ماشین رو براش باز کن تا سوار بشه و خودتم همونجا حساب کن اگه می خوای حساب کنی 

من تا همینجا عقلم کشید 

تا درودی دیگر بدرود😂

گل نگیر بنظرم چون میخواین اشنا بشین هنوز

ولی اسنپو بگیر حتما و اگه معذب بود شاید میخواست یه جا دیگه بره به خودش هم بگو که هر مقصدی داری من میزنم بری که راحت تر باشه

نههههههه شاید نخواد آدرس خونه شون رو بدونی یا کسی اون رو با شما ببینهمثلا اسنپ بگیر خودت باهاش برو ت ...

ممنونم از توضیحاتتون ایده‌ خوبی هست. اما میترسم اونو تنها بفرستم با اسنپ، اسنپ امنه؟

خودم خیلی وقتا با اسنپ میرم ولی الان باید به همچی توجه کرد

گل نگیر بنظرم چون میخواین اشنا بشین هنوزولی اسنپو بگیر حتما و اگه معذب بود شاید میخواست یه جا دیگه ب ...

🙏🙏🙏

یکی از دوستان فرمودن اسنپ جدا براش بگیرم بره. به نظرتون کار درستیه؟

ممنونم از توضیحاتتون ایده‌ خوبی هست. اما میترسم اونو تنها بفرستم با اسنپ، اسنپ امنه؟خودم خیلی وقتا ب ...

اسنپ که کلا امنه خب ولی شاید خودش برنامه ای برای برگشتن داشته باشین 

اگه برنامه ات اینه که اسنپ براش بگیری مثلاً اینجوری بگو که اگه اجازه بدین من براتون اسنپ بگیرم برگردین 

خیلی ام اصرار نکن شاید واقعا نخواد 

🙏🙏🙏یکی از دوستان فرمودن اسنپ جدا براش بگیرم بره. به نظرتون کار درستیه؟

آره اینم خوبه هم اینکه بهش بگو اگه اوکی باشه دو مقصده بزن اول اونو برسون بعد خودت برو🤔 البته چون دیت اوله نه باز معذب میشه😂😭 پس اره جدا بگیر ولی اگه نخاست ادرسشونو بغهمی یا گفت با گوشی خودش میگیره بهش بگو شماره راننده رو بفرسته جهت اطمینان وقتیم رسید بهت خبر بده