2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم عیدو زهرمار کرده

1520 بازدید | 80 پست

۴ روز مونده به عید رفتیم خونه مادر شوهرم تا روز سوم عید موندیم اونجا،بعدش همسرم منو آورد گجاشت خونه مامانم(یه شهر دیگه)خودشم ماموریت می‌رفت یه شهر دیگه،هر سال باهم می‌رفتیم ولی امسال منو نبرد خواهرزادشو برد منم ناراحت شدم خیلی دلم شکست،پریروز رفته منم چون دلم شکسته بود بهش زنگ نزدم،دیروز پیام داده فردا رسیدم خونه مامانت نمیام مستقیم میرسم تهران خونمون،گفتم چرا چی شده هنوز نه عید خونه مامانم اومدی نه خونه داداشم نه خواهرم،یه هفته خونه مامانت بودیم رفته همه رو گشتی به من میرسه اینجوری میکنی،قرارمون این بود تا ۱۳ خونه مامانم بمونیم،برگشت خونه نه خودت نه خونواده محترمت تو راه یه زنگ نزدی منم نمیمونم خواستی با من برگرد تهران نخواستی بمون تمام نه بحث کن نه چیزی😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاری به وظیفه ندارم ولی خودتون چه دل گنده هستید 

مسافر تو راه دارید نباید ببینید زندست یا مرده ؟؟؟

ما حتی مهمون میاد خونمون از شهرستان وقتی میخواد برگرده شهرخودشون تو راه زنگ میزنیم میگیم وقتیم رسیدید بهمون زنگ بزنید خیالمون راحت شه که به بسلامت رسیدید

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
محل نده اصلا بحث نکن فکر میکنه خودش میاد عادی رفتار کن عادی جواب پیام بده بهش

خب چیکار کنم منم پیام ندادم،فردا بیاد بهش میگم نه عید دیدنی رفتیم خونه داداشم نه خواهرم،خیلی زور بگه مجبورم جمع کنم برم🥺