2777
2789
عنوان

خانما من چه غلطی بکنم بخدا دارم اشک میریزم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 75 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چکارکنم؟؟؟خانوادم بخاطر وجود داداشم نمیتونم برم وگرن بقیه همه عالی ان حرفی ندارن و از نداشتن مهریمم ...

مهریه که فدای سرت ، صدقه سر سلامتیت و جوونیت !

اما تا کی صبر ؟ واقعا اینجور مردهادرست نمیشن که تو فقط داری روز به روز اوضاعت بدتر میشه! 

من خودم آدم معتاد سراغ دارم چقدر شاهانه زندگی میکنع و واقعا تلاش میکنه ! نه اینجووور!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

ببین تو شانس بزرگت اینه که حق طلاق داری طلاق بگیر برو خونه بابات به حرف داداشت هم گوش نکن تو اون خانواده بمونی خودت بدبخت میشی که هیچ در اینده بچه هات هم عذاب میکشن پسر باشن میگن میکشه به باباش و عموش دختر باشن میگه میکشه به عمش پس به فکر ایندت باش فقط از اون خانواده بیا بیرون

لطفا برای حاجت رواییم یک صلوات بفرستین🥺❤️

واقعا دوران نامردی. عقد اینقدر برو بیا عست چطور متوجه نمیشید؟برو ی خونه اجاره کن حتی اتاق کوچیک وسا ...

داداشم نمیزاره من جدا زندگی کنم 

کلا با طلاق من مخالفه ادم تعصبی و نادانیه

ی مدت نسبتا کوتاه باهم بودیم شهرامون دور بود ولی وقتی میومد خوب بود منک نمیدونستم چطورن اینا اصلا

وقتی نمیدونستی چطورن چطوری حاضر به ازدواج شدی ؟؟؟

الانم سعی کن مدیریتش کنی و اگه تونستی درستش کن 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
ببین تو شانس بزرگت اینه که حق طلاق داری طلاق بگیر برو خونه بابات به حرف داداشت هم گوش نکن تو اون خان ...

مادرش و پدرش هردو میدونن معتاده تاحالا یبار نگفتن بیا بریم کمپ بیا برو خودتو درست کن شونه خالی میکنن بعد بحث نوه پیش من میندازن😐😐😐

من غلط بکنم

دمت گرم قوی باش طلاق بگیر هیچ وقت نزار کسی پشت سرتوحرف بزنه تو گناهی نداری که جرعت کنن چیزی بگن مطمئنم زنای قوی مثل شما تنها نمیمونن و یه مرد عالی سر راهشون قرار میگیره