2777
2789
عنوان

اسم یه غذایی رو بگید که درک نکردید مردم چرا انقدر دوسش دارن😕

| مشاهده متن کامل بحث + 3830 بازدید | 179 پست
نه اونو نمیدونم ولی ما واسه زائو درست میکنیم زرده تخمرغ و شیره انگور و پودر گردو به روش بنماری روی ب ...

شایدم همینه که شما میگین یه جور دیگه درس کرده بودن ولی اصلا از مزش خوشم نمیود اصلااا

بچه منم اینجوره کشته منو،، هیچی نمیخوره، میوه لب نمیزنه هیچی کاهو گوجه خیارشور مغزیجات هیچیییییی

من با پیاز توی غذا به شددددت مشکل دارم

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه منم اینجوره کشته منو،، هیچی نمیخوره، میوه لب نمیزنه هیچی کاهو گوجه خیارشور مغزیجات هیچیییییی

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بیشتر ببینید

بیشتر ببینید

سیب زمینی سرخ شده_حلیم با نمک

عشق دوران نوجوونی❤️،رفیق روزهای سخت🩶،همسرم💜 چقد خوبه ک تو رو دارم🩷 ک وقتی از تمام دنیا دلم میگیره بغل تو میشه امن ترین مکان دنیا..💙تو باعث میشی نترسم از چیزی...🧡تو تکیه گاه محکمی هستی ک خدا بعد اون همه سختی بمن داد...💛یک عدد درونگرا....مهربون...من نمیتونم بد باشم من کل بدنم قلبِ💔 خواننده خیییلی خاموش🫠

بیشتر ببینید

هیچ غذایی بدمزه نیست فقط آشپزش خوب نبوده

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

زیادن حلیم بانمک

کله پاچه 

سیرابی

پیتزا🤢

کشمش و ازاین قبیل چیزا تو غذا

جیگر

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻