2777
2789

هی بگه بچه های کلاس آدم حسابت نمی‌کنن برا اینکه تنها نباشی با من دوستی چه کار می کنین‌؟؟

از کلاس چهارم باهم دوستیم ولی نمیدونم مشکلش چیه کمبود داره یا چی‌. دو ماه پیش سر یه چیزی باهم قهر بودیم من پیش قدم شدم آشتی کنیم ، هی گفت تو چون کسی رو نداری باهاش دوست باشی منت کشی می کنی‌!! چه ربطی داره‌؟! من دوستی مونو دوست داشتم‌‌‌. ولی اون اینو نمی فهمه‌. آشتی کردیم ولی هی تو حرفاش تیکه مینداخت که دوباره باهات قهر می کنما‌ ،تو ضعیفی‌ و...

منم از حرفاش عصبانی شدم قبل عید روز آخر مدرسه سرش داد زدم گفتم تو حق نداری این جوری با من حرف بزنی من چون رفاقت مون و دوست داشتم سعی کردم آشتی کنیم ولی تو نمی فهمی .  از اونروزم دوباره باهم قهریم‌.

باش مراقب گرگا نفسم ... :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من دوست و رفیق زیاد دارم حالا درحد رفت و امد تعدادشون محدوده ولی اکثرشون  بیشتر پیام و تماس

اما یه چندتا دوستام هستن که میگن تو و یکی دونفر دیگه تنها دوستامین شاید اونا پیش خودشون بگن ما باهرکسی نمیجوشیم و ......اما من پیش خودم میگم خداروشکر که تونستیم برا کسانی که دایره دوستیشون محدوده هم رفیق باشیم

اما دوست شما معلومه غرور داره

بهترانقد منت میزاره کجای دوستیتونو دوس دارین

اصلااااا نمی فهمم فازش چیه‌! ی جور حرف می زنه انگار دیروز باهم دوست شدیم‌! ما کلاس چهارم دوست شدیم الان دهمیم‌!

اینهمه دوست صمیمی که دو تایی با همن انقدر منت میذارن‌؟

اصلااااا نمی فهمم فازش چیه‌! ی جور حرف می زنه انگار دیروز باهم دوست شدیم‌! ما کلاس چهارم دوست شدیم ا ...

نه والا 

البته منم دیدم دوستانی که باهم قهر میکردن آشتیشون میدادیم اما منت سر این مورد نبوده

من دوست و رفیق زیاد دارم حالا درحد رفت و امد تعدادشون محدوده ولی اکثرشون بیشتر پیام و تماساما یه چن ...

ما تا پارسال چند تا دوست بودیم‌‌ ولی امسال که اومدیم دهم فقط ما دوتا باهم این مدرسه‌ایم‌. قهر مون سر یه چیز پیش پا افتاده بود گفتم ول کنیم . حالا نمی دونم چرا این انقدر پر رو شده می گه تو منت کشی کردی .

نه والا البته منم دیدم دوستانی که باهم قهر میکردن آشتیشون میدادیم اما منت سر این مورد نبوده

موندم والا😐

پس دیگه باهاش آشتی نکنم‌؟

ما سال دوازدهم هفت نفر از سال قبل تو یه کلاس بودیم بقیه همه جدید بودن اولش فکرمیکردم با خیلیاشون نمیشه دوست شد اما تقریبا با اکثرشون همکلام میشدیم صمیمی نه ولی خب درحد کلاس خوب بودیم،شماره بعضیشونم دارم هنوز، با اینکه تقریبا ۱۳ سال گذشته

اگه میدونی مقصر خودشه نه آشتی نکن بزار یبارم شده اون بیاد سمتت که دفعه بعد بیشتر سرزنشت نکنه و منت ن ...

مقصر که اونه‌. اینهمه دوست با هم قهر می کنن دو روز بعد آشتی ان‌، این خیلی جو گرفته‌ش‌، من زنگ زدم پیش قدم شدم فکر کرده کی هست‌ حالا .

ما سال دوازدهم هفت نفر از سال قبل تو یه کلاس بودیم بقیه همه جدید بودن اولش فکرمیکردم با خیلیاشون نمی ...

اونا که جدید بودن اوکی شدین باهم

اونوقت ما دوستای قدیمی این این جوری می کنه‌...🥲

بیخیال دوست نداشتن بهتر از همچین دوستی داشتنه خخخخ

تولدش کیک گرفتم سورپرایزش کردم 

اونوقت اسفند تولدم بود انگار نه انگار‌🥲