2777
2789
عنوان

اسم یه غذایی رو بگید که درک نکردید مردم چرا انقدر دوسش دارن😕

| مشاهده متن کامل بحث + 3860 بازدید | 179 پست

پیاز تو غذا

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یبار مغزم بخور عالیه. خوشمزه تر از چشم و زبونه. آبلیمو هم بزن با نون لواش.خخخ

وااای الان دلم بدجور خواست کله پاچه، 😭سر ظهر هم جایی نداره برم بخرم😅😅😅😅من از غذاهای مورد علاقه م یکی چنجه س یکی همین کله پاچه اینقدررر دوست دارم که نگووو یعنی یکی اینارو به من بده راحت میتونه فرمانروایی کنه اینقدر که دوست دارم انگار نمیتونم کسهایی که اینارو دوست ندارن درک کنم😅😅😅😅😅😅😅

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
به نظرات همدیگه احترام بزارید لطفاااا

من حلیم رو کلا درک نکردم چه با نمک چه با شکر 

کلا نمیدونم چیشو دوست دارن البته احترام میذارم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید
عزیزم حلیم که گوشت خالی نیست چیزای دیگه هم قاطیشه مثل گندم و .....ما به هر غذایی که گوشته بجز حلیم ن ...

خب حلیم اصلی بیشتر گوشته

اش گندمو با شکر بخوری خوب میشه ولی حلیم ۹۰ درصد گوشته

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید