2777
2789
عنوان

دعوای بین مادر زن و داماد

127 بازدید | 12 پست

شوهرم با مادرم چون مطلقس خوششون نمیاد از هم شوهرم نمیذاره برم خونه مادرم میگ ازش چیزی یاد میگیری از اونورم مامانم میگ تو نمیای منو ببینی عاقت میکنم نفرینم میکنه حتی برای سر بلندیه من به مادرشوهرم زنگ نزد عید تبریک بگه کربلا رفت مادرشوهرم زنگ نزد مامانم بهش زیارت قبول بگه مادر شوهرم خیلی هوامو داره و من نزدیک اونا زندگی میکنم هر روز مامانم زنگ میزنه حالمو بد میکنه میگ چرا نمیای راهمونم دوره من تهرانم اونا شهریار میگ دلمو بسوزونی تو زندگیت نمیشه به نظرتون شوهرمو دریایم یا مادرمو هر دو از هم متنفرن ولی من مادرمه اونم سوهرمه دوسش دارم نمیونم چیکار کنم جای من بودین چ میکردین؟ 

تعادل

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واقعن جای تاسف داره که همسرت نمیذاره مادرتو ببینی اونهم به یک دلبل کاملن مسخره ..یعنی شوهرت وقتی باهات ازدواج کرد فکر نکرد دختر همین مادری الان یادش اومده ؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

حالا کاری ندارم که جیکار کنی و سمت کی باشی

ولی همسر شما مگه روز اول که اومد خاستگاری شما نمیدونیت مادرتون مطلقس؟ اگر بدش میومد بیخود کرد اومد

حق نداره شمارو منع کنه از دیدن خانوادتون بگو من زیر دست همون مادر بزرگ شدم و قد کشیدم با اون افکار هم زندگی کردم و یاد گرفتم مگه بچه دوسالم که کسی چیز یادم بده خودم همه چیزو بلدم ولی خودمم برای زندگیم تصمیم میگیرم

عزیزم چه توقعی دارین که به مادرشوهرش زنگ بزنه؟!؟

جدا شده قتل که نکرده

متاسفم براتون که عقل و انسانیت و همدلیتو دادی دست همچین شوهری...

ناراحت شدم برای مامانت:(

چطور اجازه میدی که به مادرت احترام نذاره؟!عزیزم در واقع توهین به خودته متوجه هستی؟!

مامانت یعنی میخواد چی یادت بده؟چرا بخواد زندگی بچه شو خراب کنه

خیلی حالم بد شد:((

بعدشم دور از جون مگه مطلقه ها مریصی لا علاج دارن؟ یا همه مطلقه ها خانمای بدی هستن 

چه طرز تفکر مریض و کثیفیه

پس این همه خانم که با صورتای کبود و دست و پای شکسته تو پله های دادگاه دارن طلاق میگیرن کین؟ همشون هرزن؟

حالا کاری ندارم که جیکار کنی و سمت کی باشیولی همسر شما مگه روز اول که اومد خاستگاری شما نمیدونیت ماد ...

دقیقا 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜