2777
2789
جدی گرون خریدی 😐😂 من یه شومیز خاستم بخرم گفت ۲۷۰۰ یه شومیز سادههه ک مغازع دیگ میداد ۵۰۰.... دقیقا ...

نه من از این تیشرتا هیچ جا ندیدم ، تو همین مغازه هم ارزون ترش بود اما من خوشم‌نمیومددد ، 

بعید میدونم این همه اختلاف قیمت داشته باشه

بیستُ‌پنجـمِ‌آبـان `

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای دقیقا و خیلی مزخرفه ، یه چیز ارزون بگیرم به دلم نمیشینه حس‌میکنم بهم انداختن

بهت زور نداره این همه پول بدی؟

من نمیتونممم

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید
نه من از این تیشرتا هیچ جا ندیدم ، تو همین مغازه هم ارزون ترش بود اما من خوشم‌نمیومددد ، بعید میدونم ...

چرا دارن 

برا منی ک بچه پولدار نیستم پیدا کردن جنس کپی هم با اختلاف  قیمت زیاد راحته 

ما تو شهرمون قشنگگگ ابن مغازه های بالا شهر پول کرایه مغازشونو میکشن رو جنساشون...

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨