2777
2789

خوابگاه که بودم خیلی خیلی قدیمی بود. بعد اتاق ما طبقه ۴ بود کتابخونه زیر زمین. همش تو راه اتاق تا کتابخونه بودم زانوم به تق تق افتاده بود. بعد کتابخونه پر سوسک بود. من بعضی شبا که تا دیر وقت درس میخوندم تو کتابخونه میخوابیدم که هم اتاقیام رو بیدار نکنم همش استرس اینو داشتم سوسک بیاد از روم رد شه.

بعد یه وسواسی داشتم که فقط از دستشویی طبقه خودمون میتونستم استفاده کنم انگار دستشویی خصوصی بود😂 هلک و هلک از زیرزمین پا میشدم میرفتم طبقه ۴ دستشویی برمیگشتم.

هووف چقدر دل تنگم برای اون موقع

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چقدر زندگی خوابگاهی با تمام سختی هاش قشنگ بود...

منم طبقه چهار بودم..

هر روز صبح چهار طبقه میرفتم پایین صبحونه میخوردم برمیگشتم بالا 

بعد حموم زیر زمین بودحوله و لباس و.. بر می‌داشتم پنج طبقه میرفتم پایین حموم بعد برمیگشتم بالا حاضر میشدم دوباره میرفتم پایین میرفتم دانشگاه...

این فقط مال صبح بود..

بعدم همینطور فکر کنم روزی بیست سی باری میرفتم میومدم...

چقدر انرزی داشتم..

چقدر زندگی خوابگاهی با تمام سختی هاش قشنگ بود...منم طبقه چهار بودم..هر روز صبح چهار طبقه میرفتم پایی ...

خیلی 

من اون موقع دوستش نداشتم ولی الان میبینم چقدر خوب بود

منم خیلی پرانرژی بودم مثلا از دانشگاه میاده برمیگشتم خوابگاه الان دو قدم ماشین رو دورتر پارک میکنم احساس بدیختی میکنم

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید
خیلی من اون موقع دوستش نداشتم ولی الان میبینم چقدر خوب بودمنم خیلی پرانرژی بودم مثلا از دانشگاه میاد ...

ما خیلی وقتا از خستگی روحی رنج میبریم٬ خستگی روحی نیروی محرکه ای که مثل بنزین سوپر بهت انرژی بی حد ومرز میده رو ازت میگیره 

ذهن که خسته باشه عضله برای فعالیت بهت یاری نمیده

ذهن که خسته باشه منفعل میشی 

بیشترمون ذهنای خسته داریم٬ افسردگی ضعیفی که دل زنده بودنو ازمون میگیره و کم کم دیگه حوصله ی هیچی نداریم.

باید بگردی 

ببینی قبلا چیا برات نماد خوشحالی بود باید پیداشون کنی.

هیچکس بهتر از خودت٬ خودتو نمیشناسه.

اونی که میتونه بهت کمک کنه تا به خود قبلت برگردی خودتی

چون تویی که اون روزارو زندگی کردی٬ پس دوباره میتونی اون حس وحال رو برای خودت زنده کنی و زندگیش کنی.

هممون دلتنگ روزایی که پر از شور وشوق زندگی وتلاش بودیم٬ میشیم

من بشدت دلم برای روزایی که کلاسمون تو ساختمون آزمایشگاه بود و از ساختمون دانشکده تا ساختمون آزمایشگاه بین درختچه های پر از گل و درختای پرازشکوفه جزوه بدست قدم میزدم و دور خودم میچرخیدم از ذوق٬ تنگ میشه.

الان اون حس وحال رو یک جور دیگه برای خودم زنده میکنم٬ نباید بذاری چیزایی که یروز نماد خوشحالی و سرزندگی بودن برات تو وجودت خاموش بشن 

اینطوری ذوقت کور میشه.

تو هنوز همون آدم قبلی٬ چه بسا قوی تر و محکم تر 

یروزی ازهمین روزا بلند میشی و قدرتمندتر از گذشته برای رسیدن به هدفت قدم برمیداری. 

با یاداوری خاطرات خوش انرژی بگیر و روحیت رو بساز❤️

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

ورزش کن اهوانه جانم

چنان حس جوونی و سرزندگی میکنی ک خودت با خودت عشق کنی

من ورزش هفته ای دوبار روتین زندگیمه

حتی الان ک سفرم میرم میدوم

سنمم از شما بیشتره

😁

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
ما خیلی وقتا از خستگی روحی رنج میبریم٬ خستگی روحی نیروی محرکه ای که مثل بنزین سوپر بهت انرژی بی حد و ...

درس خوندن من رو زنده میکنه اصلا اینکه کتاب و جزوه دستم بگیرم بهم انرژی میده ولی روزایی که ذهنم یاری نمی کنه و مشغوله نمیتونم خوب درس بخونم همینم باز ازم انرژی میگیره

بیشتر ببینید
ورزش کن اهوانه جانمچنان حس جوونی و سرزندگی میکنی ک خودت با خودت عشق کنیمن ورزش هفته ای دوبار روتین ز ...

درزش که عالیه عزیزم نمیدونم چرا انقدر تنبلم

بیشتر ببینید
دلت برای خوابگاه تنگ نشده دلت برای خود قبلیت تنگ شده

اره اینم هست پرامید و انگیزه

بیشتر ببینید