2777
2789
خوشبحال رل من و خواهرش که همچین قراره زن داداشی قسمتشون بشه 😂😔

هوففف چقد خودشیفته ای

امیدوارم یک روزی نی نی یار ها وجدانشون بیدار بشه و تعلیق شدن رو به حالت قبلی برگردونن 🙂💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زن داداشت نقطه مقابل منهواقعا خوش به حالشمن ظرف میشورم انگار یکی دنبالم کرده فقط میخوام زودتر تموم ش ...

دقیقا انقد متنفرم که از خونه داریییی

امیدوارم یک روزی نی نی یار ها وجدانشون بیدار بشه و تعلیق شدن رو به حالت قبلی برگردونن 🙂💔

زن داداشت نقطه مقابل منهواقعا خوش به حالشمن ظرف میشورم انگار یکی دنبالم کرده فقط میخوام زودتر تموم ش ...

اره خیلی خوبه لامصب 

مثلا مهمونم می‌کنه خونش خودمون دوتاییم 

قشنگ جمع و جور می‌کنه آدم لذت میبره 

به به خداخیرش بده داداشتونو که باعث شده خانومش راضی باشه اززندگی البته زنداداشتونم روحیه خوبی داره ک ...

بله عاشق هم هستن 

ولی زن داداشم خوبه دیگه 

یعنی انرژی مثبته تو ذاتشونه بعضیا میدونی 

این همونیه که تو یکی از تاپیکا گفته بود ترکا رسم دارن وقتی برادرشون میمیره زنشو بگیرن برا خودشون …

این دیگه خیلی چرت گفته😐😐

منم با حس ظرف میشورم و مراقب وسایلمم همش تمیز میکنم و کیف میکنم از شلختگی خونه بدم میاد اونقد ک ب خو ...

این که قشنگ خونه رو تمیز کرد 

می‌ره چند دقیقه هم به پوستش قشنگ میرسه 

انواع ماسک و کرم و چیزا رو میزارایشش داره