2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم گفت میبرم طلاقت میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 113 پست
شما باید رفتارتونو تغییر بدین یک شبه اتفاق نمیفته اینکه شما از یک طرف بهش فشار روحی روانی وارد کنین ...

هی میخاستم جواب ندم تاکامنت شمارودیدم پسری ک ازدواج میکنه گوه میخوره بگه مامانمونمیتونم تغییربدم ولی زنموک میتونم عوض کنم مگه زن بدبخت لباس تن ک عوض کنه ننه اشونمیتونه عوض کنه عیب نداره ولی میتونه زبونه بی صاحبی روبازکنه بگه همسرم مامان من عن اخلاق سمتش نرونمیتونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چقد اشتباهه بخاطر دیگران با همسر دعوا کردن🤦‍♀️اینو توی ذهنت ملکه کن خودتون دوتا مهمین هییییییچ زمان ...

مامانش برای همه چیز ما تصمیم میگیره به خدا 

خودش سر خود برامون مهمون دعوت می‌کنه 

خودش میگه فلان جا باید بیاید مهمونی نریم یه شری درست می‌کنه اون سرش نا پیدا 

حتی برگشته میگه حقوقتون بدید دست من تا یاد بگیرید چطور خرج کنید شما بلد نیستید 

هزار بار برگشته تو رومون گفته شما بلد نیستید چطور زندگی کنید 

در حالی که به قرآن ما تعارف همه رو کردیم عیدی های خواهر شوهرم جدا پدر شوهرم مادر شوهرم جدا

اگه برد گذاشت خونه بابام چی؟ برم ؟نگن خونه رو ترک کرده و...

اگه برد گذاشت خونه بابات  باید نفقه تو بده 

زمانی که خودت ترک کنی خونه رو میره حکم تمکین میگیره 

من قبلا کارمون کشید ب دادگاه اشتباهم این بود ک خودم ترک کردم خونه رو ولی ولی خیلی درس یاد گرفتم 

الان دیگه  ی مار گزیده ام میدونم دیگه باید چی کنم

ببخشید گوه زیادی خورده مگه کشکه ک فردا میریم محضر 

من سر شوهر سابقم تا تقی ب توقی میخورد همون اوایل عقد هی میگفت فردا میبرم طلاقت میدم ولی کوووو منم مث تو بودم و میترسیدم مث سگ ولی بعد از گذشت 11 سال و نیم خودم پیشنهاد طلاق و بهش دادم و طلاق توافقی گرفتم ک اونم خودش تو سال 1400 دو ماه تمام طول کشید 

شوهرت فقط گوه میخوره

مامانش برای همه چیز ما تصمیم میگیره به خدا خودش سر خود برامون مهمون دعوت می‌کنه خودش میگه فلان جا با ...

والا بخدا مادرشوهر منم همینه

بخوام بگم ک یه طومار میشه

من ۲ تا بچه دارم مادرشوهرم میگه پسرم جهاز خواهرشو بده😐

انگار ک منو بچه هام آدم نیستیم ما دیگه رفاه و راحتی نمیخوایم

بابا ولش کن بیمحلش کن اصلا جوابشو نده 

شوهرتم کم کم میفهمه کنار تو آرامش داره کنار اون دعوا

خودش ولش میکنه

چرااااا زمانیکه میتونین باهم خوش بگزرونین دعواکنین با هم

اونم بخاطر مادرشوهر🤌

دنبالم نیا اسیرم میشی  
والا بخدا مادرشوهر منم همینهبخوام بگم ک یه طومار میشهمن ۲ تا بچه دارم مادرشوهرم میگه پسرم جهاز خواهر ...

این یه آدم به شدت حسوده که ببینه من جایی رفتم کاری کردم شروع می‌کنه دعوا راه انداختن نمیدونی چیه به خدا 

می‌دونم چی میگی اشتباه کردم دیشب هی کشش دادم

سیاست نداری دختر 

حیفه تازه اول زندگی اونم بخاطر اطرافیان بخوای طلاق بگیرین 

مطمئن باش شوهرتم از این وضعیت راضی نیست بجای اینکه کنارش باشی توام مقابلش قرار گرفتی 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
مامانش نمی‌دونم چش شده کمر بسته زندگی ما رو خراب کنه

تو نذار اونا به خواستشون برسن با گریه کردن چیزی درست نمیشه ، تو الان هست که باید بیشتر از قبل دور بر شوهرت باشی نه اینکه میدون خالی کنی . یکم جا بزنی و حرفای اشتباه بزنی زندگیت تمام شده بدون و اینکه اگه اون گفته طلاق دلیل بر این نیست که تو حرفشو تایید کنی ، صبر کن نذار خانواده شوهرت به خواستشون برسن

تنها راه بستن در دهن مادرشوهرت اینه که کاملا بهش بی محلی کنی ببین اصلا با خودت تصمیم بگیر یک سال کلا بهش بی تفاوت باشی و به شوهرت هم از بدی مادرش نگی وخودتم حرص ندی واقعا فکر کن مادرشوهر نداری و دیگه نباید با شوهرت دعوایی کنی که به خاطر مادرشوهرت باشه شوهرت از اونایی که اگه بهش محبت کنی و اعصابشو خورد نکنی خیلی جذبت میشه و مادر دخالت گرشو میزاره کنار ولی در صورتی که تو درست رفتار کنی نکته دوم این که سعی کن الان که اسم طلاق رو اورده اتیش نریزی تو هیزم ولی اینو یادت باشه اگه شوهرت اصرار داره زندگی رو تموم کنه باید تاوان سنگین بده به هیچ عنوان از مه یه ت حتی ۱۰۰۰تومن هم نمیگذری تا یاد بگیره زندگی دختر مردم بازی نیست که هر وقت دوست داشت ازدواج کنه هر وقت دوست داشت طلاق بگیره که من فکر میکنم چون فشار روشه گفته طلاق  

این یه آدم به شدت حسوده که ببینه من جایی رفتم کاری کردم شروع می‌کنه دعوا راه انداختن نمیدونی چیه به ...

سیاست یاد بگیر

از زندگیت و کارایی میکنی بهش چیزی نگو تا کارت تموم بشه

دیگه ادامه بحث دیشب ممنوع

ایقدبا شوهرت دعوا نگیر بخاطر ننه اش

سال خوبی داشته باشی❤

دنبالم نیا اسیرم میشی