2777
2789

بهم گفت تو گشنه ی پولی تو میخوای ارزوهاتو با من براورده کنی هیچی چشات سیر نمیکنه هر چی میگم ندارم نمی فهمی ...

و خب علتش چی بود این که ۸ ماه قبل هر دومون گوشیمون خراب بود گفت برم برا هر دومون ایفون بخرم قسطی ! ‌‌... من گفتم نه ولش ایفون می خوایم چیکار همین گوشی معمولیا رو بگیریم ... دیگه بدون اینکه به من بگه رفته بود برای خودش ایفون گرفته بود ۴۵ تومن ... منم ناراخت شدم گفتم خب منم گوشیم خرابه جای همون دو تا گوشی ۲۰ تومنی می گرفتی برای هر دومون ...

گفت حالا که گرفتم بعدا برای تو هم می گیرم

گفتم برا تولدم بگیر خب دو ماه بعدش تولدم بود

نگرفت دیگه ... تا چند بار دیگه بهش گفتم همش میگفت خودت برو بگیر به من چه خودت پول داری ! بعد باز اروم میشد میگفت می گیرم هر وقت پول داشته باشم گوشی منم کلا خراب و داغونه ... نه باطری داره نه شارژ میشه درست حسابی نه فضا داره هیچی دیگه

الان نزدیک عید بود که مغازه بودیم گفت میخوام واسه خودم کفش مارک بگیرم گفتم عه پول داری منم یه کفش راحتی طبی می خوام حاملم و خیلی کمر درد نمیتونم بآ این پاشنه دارا راه برم

رفتیم کفش فروشی شروع کرد به اوقات تلخی که تو خیلی کفش داری و می خوای چیکار و الان نزدیک عیده و بزار به خرجای دیگه برسم و ...

منم گفتم چطور تو میخای کفش مارک بخری پول داری من یه کفش راحتی ۵۰۰ تومنی می خوام بخرم نداری ؟ اینم قضیه ی همون ایفونه !

اونجا کفشو گرفتم و‌ اومدیم خونه بهش گفتم کی میگیری برام گوشی گوشیم خرابه اونم گفت ندارم گفتم واسه من نداری‌... خب یه تاریخ بگو که بدونم همون موقع می گیری گفت من تاریخ نمیدم  که باز اون ‌موقع منو اذیت کنی چک دارم قسط دارم و ...

گفتم اونموقع که برا خودت چیزای گرون میخری چک نداری قرض نداری؟ دیگه شروع کرد داد و بیداد که به تو چه اختیار پولمو دارم زحمت کشیدم دوس دارم برا خودم خرج کنم ‌و خیلی ناراضی هستی برو خونه ی بابات که ادعاهایی که داری رو اگه میتونه برات بخره ...

حالا تقصیر منه ؟ یا تقصیر اون ؟

چی بگم والا 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونجاش تقصیر تو که وایمیسی ببینی خودش چی میخواد بخره بگی منم میخوام، تو از قبل خواسته داسته  باش همش بگو فلان چیز و لازم دارم نه اینکه اگه خواست برا خودش بخره بگی منم میخوام 

مردا زن بساز حالیشون نمیشه همون موقع میکفتی اره برو دوتا آیفون بخر . ولی خب رفتی کفش گرفتی اخلاق شوهرتو میدونستی باید گوشی رو یه مدت دیگ درخواست میکردی مردا مغزشون از این همه خرج سنگین پشت هم رد میده

شاغلم ولی حقوقم خیله کمه ماهی ۱۰ تومن اونم همشو طلا گرفتم که اقا ازم گرفته

خب چرا از حقوق خودت واسه خودت کفش راحت نمیخری ؟ طلا واجبه یا کفش؟ 

من همیشه میگم پول مرد واسه خودشه یعنی همین 

همه چی با منته

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
شاغلم ولی حقوقم خیله کمه ماهی ۱۰ تومن اونم همشو طلا گرفتم که اقا ازم گرفته

خب اشتباه کردی

پولاتو خرج خودت کن

چرا پس انداز میکنی دو دستی تقدیم میکنی که بعد التماس کنی برا کفش و گوشی

کلا مردا ببینن زن پول داره هیچی خرج نمیکنن

من با اینکه شاغل نیستم کامل پس اندازمو از شوهرم مخفی میکنم چون چند بار که گفتم سریع نقشه کشید که خرجش کنم.

کلا زورشون میاد زن پول داشته باشه

بنفشه🍃