2777
2789
عنوان

دعوا کردیم با شوهرم بیاین بگین تقصیر منه یا اون

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 57 پست
از یه طرف میگم به جهنم ولش کنم خودم هر جی نیاز دارم بخرم دیکه منت اون کثافتو نکشم از یک طرفم میگم جه ...

کارخونه رو تقسیم کن. اگر زیربار نمیره یه وعده غذا درست کن به اندازه دو روز بگو نمیرسم برو از بیرون بگیر. یه جارو هم اخر هفته بکش و تمام

خب منم میگم همینو ک نباید کوتاه بیام بقیه میکم حالا برو از پول خودت بخر اپنجوری دیگه کلا خوش به حالش ...

گفتم که آیفون بردار برای خودت نشد قشقرق راه بنداز کودتا کن .سرکار هم نرو که بگه خرج پوشم و خوراک بچه پای خودت..برا منم زبون دار شده بود از بس کوتاه اومده بودم جلوش یه بار کودتا کردم جنگ جهانی 

.دیگه الان مگه جرات داره بگه از پول خودت خرج کن .مگه تو خونه بابات پرنسس بودی ..پولم دستم باشه حالا هدیه تولد یا هرچی .اصلا به زبون نمیاره که بده به من لازمش دارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برای خرید ماشین و قرضا و اینت

اینجا دیگه خودت مقصری حس می کنم از اخلاقت داره سواستفاده می کنه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
کارخونه رو تقسیم کن. اگر زیربار نمیره یه وعده غذا درست کن به اندازه دو روز بگو نمیرسم برو از بیرون ب ...

زیر بار نمیره همین الان می بینه چقدر حالم بده همش تهوغ و استفراغ و حال بد ی ذره دلش نمیسوزه برام کاری بکنه با خواهش و التماس و زوری ...

صد در صد حق با شماست . کار خوبی میکنی حقوقت و تبدیل به طلا میکنی. ‌ولی ظاهرا حساس شده . احساس میکنه شما داری زرنگ بازی میکنی پس انداز میکنی . خرج ها رو میندازی گردن اون. رو دنده لج‌افتاده . شما هم دیگه یواشکی تا میتونی پس انداز کن و طلا بخر . حد اقل یه بخشی و پنهان کن. اصلا هم بهش طلا نده . 

گاها یه چیزهایی برای خودت و خونه بخر . بزار احساس کنه باهاس یکی هستی 

واقعا چجور سرمیکنی بااین؟ حقوقت حق خودته اگربخوای خرج خودته بدی پ شوهربه چه دردت میخوره.. زیادی رودادی من جات بودم هزارتومنشم خرج نمیکردم ازش میگرفتم هرماه وظیفشه... خیلی رودادی👺👺

حالا اگه داری پول خب خرج خودت کن اره یه ندایی درون آدم میگه وظیفه اونه خرج من کنه چرا از پول خودم خرج کنم ولی تا داری خرج کن نداشتی از اون بخواه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
چون اون مرده ! میتونه ! منراضی نبودم به زور ناراحتی و دعوا ازم گرفت

بیخود نرده .قبلا اشتباه کردی .من بعد پولتو برو طلا بخر ‌بزار خونه مامانتینا .خواست قشرق به پا کنه اونارم تو جریان بزار ..سیسمونی هم نزار مادرتینا بگیرن این آدم نمک نشناسه