2777
2789
عنوان

کاش علیخانی هیچ وقت مجوز جوکر زن ها رو نمی‌گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1749 بازدید | 81 پست
چرا الان یادت افتاده دو ماه پیش بود تموم شد الان هنوز حرص میخوری

چون فیلم اون دختره که اسمش نمیدونم چیه رو دیدم میگفت من به سحر توهین نکردم اهاان طهماسبی. 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آره حق با شماست خیلی شوخی های لوس و بی مزه داشتن ولی واقعا گروه اول بانوان خیلی بهتر بود آقایون هم بعضی هاشون خوب بودن بعضی سری ها و فصل هاش و بعضی اشخاص واقعا واقعا لوس جلف بودن 

خب عزیزم نعیمه نظام دوست اون حرف ها رو برای طنز برنامه گفت وگرنه خودش تو مصاحبش گفت که از مادرش نگهد ...

ببین خب با نمک بود من اون لحظه خیلی خندیدم ولی نعیمه انقدرررر طناز هست که میتونست از صدتا موضوع دیگه استفاده کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

عزیزم یعنی شوخی فقط تو این حیطه میشه کرد ؟؟‌

چی گفتن مگ ؟‌😑

[army] از ما آرمی ها میپرسید بی تی اس چی داره که انقدر علاقه مندید بهشون ؟ چی ازشون بهتون رسیده؟ باید بگم که از وقتی صدای نامجون رو شنیدم ، فهمیدم زندگی چقدر میتونه زیبا باشه ..🥲 جین با لبخندش همیشه حالم رو خوب میکنه و شوگا با کلامش به من یاد میده که درد و سختی ها رو میشه تبدیل به قدرت کرد 🥲 مگه میشه انرژی بی پایان هوپی رو فراموش کرد ؟ اونی که همیشه منو تشویق میکنه به شادی و رقص 🥲 جمن با احساساتش به قلبم نزدیک میشه و وی با صدای دلنشینش منو از غم و ناراحتیام دور میکنه و میبره یه دنیای دیگه 🥲 کوکی بهم یاد میده هیچ وقتِ هیچ وقت تسلیم نشم و همیشه دنبال رویاهام برم ..🥲 نگید لطفا آرمی ها بچن .. ما هممون اهداف بزرگ خودمونو داریم ..هر آدمی نیاز به یه الگو و نقطه قوت داره که خب برای ما این هفت تا پسر هستن 🥲💜دنیای ما با بی تی اس رنگی شده 🥲 تویی که تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی یه جمله یادگاری برام بنویس ؛ تو دفترم یاد داشت میکنم ..🥲🫂

بیشتر ببینید
شماها نسبت به همه چی گارد دارید آقایون شوخی های ناجور میکردن زنا دستاشون بستس نمیتونن اون حرفارو بزن ...

بله واقعا خانم‌ها بنده خدا خیلی دستشون بسته اس آقایون هم شوخی های مثبت ۱۸ داشتن و هم اینکه خیلی بزن و بکوب رقص داشتن 

مردا میرقصن شوخی جنسی میکنن دستشون بازتره اما زنا چی ؟؟

شوخی فقط جنسیه ؟؟؟😐😐😐😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ندیدمش چی گفتن مگه؟

•یه بنده خدایی میگفت به رفیقاتون هر ۳۹ روز یه بار حداقل یه زنگ بزنید، که اگه مرده بودن به چهلمشون برسید/به جایی رسیدیم که اگه یه نفر معمولی ترین کارهای انسانی رو انجام بده، ازش تشکر میکنیم بابت عوضی نبودن! {☁️-تموم شد؛ بیدارم کنید.

بیشتر ببینید
خب عزیزم نعیمه نظام دوست اون حرف ها رو برای طنز برنامه گفت وگرنه خودش تو مصاحبش گفت که از مادرش نگهد ...

چی گفت

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

چون فیلم اون دختره که اسمش نمیدونم چیه رو دیدم میگفت من به سحر توهین نکردم اهاان طهماسبی.

من که کلا زیاد نمیبینم.چون همسرم اونموقع تلویزیون میبینه دیدم.ولی خانما خیلی خیلی بهتر از اقایون بودن‌حالم بهم خورد.مخصوصا رشید که فقط شوخی جنسی و سخیف میکنه.حالا دو تا مورد که خانما حساسن گفته شد .تدکرم دادن همه خانما 

We remember #PS752