2777
2789
عنوان

کاش علیخانی هیچ وقت مجوز جوکر زن ها رو نمی‌گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1810 بازدید | 81 پست
چی گفتن مگ ؟‌😑

میگن مردها شوخی جنسی میکردن زن ها نمیتونستن در صورتی که بازیگر کمدی با یه توپ میتونه کل ایران و بخندونه مگه قحطیه موضوعه

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

بله واقعا خانم‌ها بنده خدا خیلی دستشون بسته اس آقایون هم شوخی های مثبت ۱۸ داشتن و هم اینکه خیلی بزن ...

دقیقاااا 

آقایون درسته بامزه تر بودن ولی خب همون رقص و شوخی های جنسی و اینا ..

مثلا رشید هی میخواست امینو بوس کنه 

یا نیما تو فصل اول میگفت ما که چیزش نداریم باهات بیایم 😑🤣

خب اینا همشون واسه خانوما قفله

[army] از ما آرمی ها میپرسید بی تی اس چی داره که انقدر علاقه مندید بهشون ؟ چی ازشون بهتون رسیده؟ باید بگم که از وقتی صدای نامجون رو شنیدم ، فهمیدم زندگی چقدر میتونه زیبا باشه ..🥲 جین با لبخندش همیشه حالم رو خوب میکنه و شوگا با کلامش به من یاد میده که درد و سختی ها رو میشه تبدیل به قدرت کرد 🥲 مگه میشه انرژی بی پایان هوپی رو فراموش کرد ؟ اونی که همیشه منو تشویق میکنه به شادی و رقص 🥲 جمن با احساساتش به قلبم نزدیک میشه و وی با صدای دلنشینش منو از غم و ناراحتیام دور میکنه و میبره یه دنیای دیگه 🥲 کوکی بهم یاد میده هیچ وقتِ هیچ وقت تسلیم نشم و همیشه دنبال رویاهام برم ..🥲 نگید لطفا آرمی ها بچن .. ما هممون اهداف بزرگ خودمونو داریم ..هر آدمی نیاز به یه الگو و نقطه قوت داره که خب برای ما این هفت تا پسر هستن 🥲💜دنیای ما با بی تی اس رنگی شده 🥲 تویی که تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی یه جمله یادگاری برام بنویس ؛ تو دفترم یاد داشت میکنم ..🥲🫂

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب عزیزم نعیمه نظام دوست اون حرف ها رو برای طنز برنامه گفت وگرنه خودش تو مصاحبش گفت که از مادرش نگهد ...

کدوم حرف مهسا؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
بخدا به این جلو بدن جامعه رو لجنزار میکنن

ببین من خودم خندیدم ولی رشید فقط در حال شیک زدن و شوخی جنسی بود زن ها همانحال زاییدن و شوهر 😐😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

میگن مردها شوخی جنسی میکردن زن ها نمیتونستن در صورتی که بازیگر کمدی با یه توپ میتونه کل ایران و بخند ...

از همه موضوع ها استفاده کردن 

نعیمه هم شوخی های جالبی میکرد با این موضوع ..

در کل شماها همتون این مدلی اید که رو هر چیزی ایراد میذارید 

اینکه علیخانی انقدر جرات داشته و ریسک کرده رو بجای اینکه تحسین کنید میگید کاش مجوز‌ نمیگرفت 😑

[army] از ما آرمی ها میپرسید بی تی اس چی داره که انقدر علاقه مندید بهشون ؟ چی ازشون بهتون رسیده؟ باید بگم که از وقتی صدای نامجون رو شنیدم ، فهمیدم زندگی چقدر میتونه زیبا باشه ..🥲 جین با لبخندش همیشه حالم رو خوب میکنه و شوگا با کلامش به من یاد میده که درد و سختی ها رو میشه تبدیل به قدرت کرد 🥲 مگه میشه انرژی بی پایان هوپی رو فراموش کرد ؟ اونی که همیشه منو تشویق میکنه به شادی و رقص 🥲 جمن با احساساتش به قلبم نزدیک میشه و وی با صدای دلنشینش منو از غم و ناراحتیام دور میکنه و میبره یه دنیای دیگه 🥲 کوکی بهم یاد میده هیچ وقتِ هیچ وقت تسلیم نشم و همیشه دنبال رویاهام برم ..🥲 نگید لطفا آرمی ها بچن .. ما هممون اهداف بزرگ خودمونو داریم ..هر آدمی نیاز به یه الگو و نقطه قوت داره که خب برای ما این هفت تا پسر هستن 🥲💜دنیای ما با بی تی اس رنگی شده 🥲 تویی که تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی یه جمله یادگاری برام بنویس ؛ تو دفترم یاد داشت میکنم ..🥲🫂

بیشتر ببینید
خب این موضوع خیلی خنده دار بود خودمم کلی خندیدم

ولی شخصیت زن های ایرانی رو خورد کرد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من که کلا زیاد نمیبینم.چون همسرم اونموقع تلویزیون میبینه دیدم.ولی خانما خیلی خیلی بهتر از اقایون بود ...

خدایی همون رشید و نیما شعبان نژاد و علی اوجی با نمک توی این فصل جوکر بودن علی صادقیم‌خوب بود  

از همه موضوع ها استفاده کردن نعیمه هم شوخی های جالبی میکرد با این موضوع ..در کل شماها همتون این مدلی ...

جهان سومی هستیم دیگه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گفت که تو بچه نداری

کی گفت اینو ؟ 😐😐😐

بیشتر ببینید