2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دروغ نمیگه بابام معلم فقه و اخلاق شده برا من

چرا نمیری خونه خودت تنها بمونی بهتره که

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی دوتا پسرام صلوات بفرستید💖💖💖

غیر مذهبی نیستم مذهب من انسانیتهنه راضی نمیشم ولی شوهرمو ول نمیکنم تنها بره سفر هواشو دارم بهش علاقه ...

اگه مذهبت انسانیته که الان نباید اینجوری حرف میزدی با این ادبیات چون دل طرف مقابل میشکنه!

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

لعنت به خانواذه های سنتی و بی عرضه و ترسوبا خوندن این متن همینجا دلم واقعا شکست،، چون یاد خودمو و شو ...

مثل خونواده من

به مادرم میگم پدرشوهرم پشت سر شما حرف زد و فحش داد میگه عب نداره بزرگه تو احترام بزار بهش

از سنتی هم اون ورترن

حالم بهم میخوره دیگه اصلا واسم ارزش قائل نیستن

قایم کردن تو که بدتره

یعنی چی هیچ مردی تو فامیل شما تنها نمیره مسافرت!

خب رفته سفر، این دورغه بگن رفته سفر! 

پدرت عجیب تر از شوهرته، برو دعا کن شوهرت اصلاح بشه برگردی سر زندگیت 

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

بیشتر از این ترسیدم که این پدر با این تفکرش چطور تو طلاق قرار هست ازم حمایت کنه

اگه تصمیمتو گرفتی فقط  و فقط و فقط خودت باید قاطع باشی 

بابام اینجوری فکر میکنه این اینو گفت اون اونو گفت رو بذار کنار پوستتم کلفت کن فقط از فامیل ادم حرف ناراحت کننده نمیشنوه از پدر و مادر و خواهر و برادر ادم حرف میشنوه فقط رو اهداف خودت تمرکز کن به عنوان کسی که دارم جدا میشم بهت گفتم

برادرم لات نیست دبیر آموزش پرورشه شوهرم با دایی عوضیش تو عقد اومدن شیشه های خونه بابامو شکوندن به ما ...

ببین شما دوتاخانواده اید با دوتا فرهنگ مختلف 

خانواده شما مذهبی و به شدت مقید و شما خیلی متعصب هستید به پدرت کشیدی خب چی میشه تو عمرش یک بار دروغ مصلحتی بگه که شوهرت رفته سرکار شهرستان 

یا شما چی میشه یک بار بخاطر دل شوهرت ارایش کنی و لباس مورد علاقشو بپوشی 

من تاپیکات بودم قبلا همیشه طرفت بودم همیشه ام حتی همین الانم حق رو به خودت میرم 

خانواده شوهرت خیلی افتضاح هستن روابط نامشروع زیادی دارن اگه میتونی جدا شد اگه نمیتونی توام ب فکر خوشی خودت باش 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بیشتر از این ترسیدم که این پدر با این تفکرش چطور تو طلاق قرار هست ازم حمایت کنه

به نظرم اگه مشکل حادی با شوهرت نداری

همین الان برگرد برو سرخونه زندگیت

بخدا من بعضی اوقات میگم بازم صدرحمت به شوهرم

واقعا آدم نمیتونه بعضی رفتارای خونوادشو تحمل کنه

دلمو شکست از او موقع تا حالا دارم گریه میکنم

اخه گریه چرا؟؟بابات هم طرز فکر خودشو داره..نمی گفت هم خودت اصلا نمی رفتی ..خوشت میاد سین جیمت کنن و از زندگیت سر در بیارن بعدم چنتا بزارن روش همه جا پر کنن