2777
2789

یعنی چی!!!ببخشید ولی پدرت چقدر بی منطقه.مگه زن و شوهرا همش باید به هم بچسبن همه جا.به مهمونا بگو خودم به همسرم گفتم بره سفر حال و هواش عوض شه 

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
طلاق بگیری؟؟نه وایییی بی ابرویی حاضره بکشتت ولی کمکت نکنه طلاق بگیری

این چیزیه که تو مغز ی پدرته 

و چقدر ادم ...

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همونی هستی افطاری برات پیتزا آورده بود پرتش کرده بودی تو جدول🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️نمیدونم چند سالته اما مطم ...

۳۰ سالم هست بلوغ فکری و عقلی هم دارم هر کس تو هر سنی ممکنه گول بخوره و خام بشه خصوصا از جنبه عاطفی شمام لازم نکرده بیای نمک به زخمم بپاشید تاپیک زدم درد و دل نه اینکه بیان اعصابمو خرابتر کنن

خدایم برایم کافیست ❤

در دهن فامیل باز بشه دیگه بسته نمیشه

آهای آیندگان، شما که از دل طوفانی بیرون می‌جهید که ما را بلعیده است، وقتی از ضعف‌های ما حرف می‌زنید یادتان باشد که از زمانه‌ی سخت ما هم چیزی بگویید✨هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! مخصوصا اینایی که میان ریپ میزنند توهین میکنند دنبال دعوا و عقده گشایی هستن اصلا اپیلاسیون میشه آدم از شر اینا🤣

بیشتر ببینید
بابات راست گفته من خودم پیش اومده برام همین موضوع خانوادم گفتن بیا تو جمع مهمون ها من خودم نرفتم چی ...

بیشتر از این ترسیدم که این پدر با این تفکرش چطور تو طلاق قرار هست ازم حمایت کنه

خدایم برایم کافیست ❤

چه منطقی!!! منطق یعنی اینجوری دل دخترت رو نشکنی و مثل شیر پشتش باشی اخه چه دروغی،،، این دروغ مصلحتیه ...

حالا بره ی اتاق نیاد تو مهمونی اسمش دل شکستن نیست 

اگرم دلش بشکنه به خاطر انتخاب اشتباهه خودشه راهیه ک باید بره تاتهش

ادم عاقل خودشو زندگیشو تو دهن مردم نمیندازع 

اگ طلاقش حتمی شد همه میفهمن دیگ

من خودم جداشدم تا لحظه ای ک جداشم ب هیچ کسی نگفتم چون درمان نمیکنن بدتر زخم میزنن ب ادم

تاپیک قبلی رو خوندم شرایط سختی داری اما نگران نباش    تو چیزی داری که همسرت و کل ایل و تبارش ندارن  قدرتی داری که اونا ازش غافلن  تو به خدا اعتقاد داری و با تمام وجود باورش داری   با تک تک سلول‌های بدنت به خدا پناه ببر و ازش بخواه مشکلاتت رو حل کنه   خیلی مراقب باش بچه دار نشی    روزی که مشکلت حل شه خودت متوجه میشی چقدر قوی و قدرتمند شدی     حتما بعد هر نماز آیت الکرسی بخوان 

در دهن فامیل باز بشه دیگه بسته نمیشه

خب من که قرار هست طلاق بگیرم باید بفهمند دیگه به نظرم بابام نمی‌خواد طلاق بگیرم بازم میخواد برگردم با اون لاشی

خدایم برایم کافیست ❤

تاپیک قبلی رو خوندم شرایط سختی داری اما نگران نباش تو چیزی داری که همسرت و کل ایل و تبارش ندارن ...

ایمانم داره تنزل پیدا می‌کنه خواهر جان با ای همه مشکل 😭

خدایم برایم کافیست ❤

خب من که قرار هست طلاق بگیرم باید بفهمند دیگه به نظرم بابام نمی‌خواد طلاق بگیرم بازم میخواد برگردم ب ...

آها فکر کردم نمیخوای جدا بشی 

آهای آیندگان، شما که از دل طوفانی بیرون می‌جهید که ما را بلعیده است، وقتی از ضعف‌های ما حرف می‌زنید یادتان باشد که از زمانه‌ی سخت ما هم چیزی بگویید✨هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! مخصوصا اینایی که میان ریپ میزنند توهین میکنند دنبال دعوا و عقده گشایی هستن اصلا اپیلاسیون میشه آدم از شر اینا🤣

بیشتر ببینید