سلام چند روز هست اومدم خونه بابام شوهر عیاشم با خانوادش رفته شمال خوشگذرونی واسه خودش امشب بابام عمه هام و عمومو دعوت کرده از صبح میخواستن یه چیزی بگم بم من من میکردن آخرش بابامگفت شب جلو اینا نیا الان بپرسن شوهرش کجا هست ای همه روزه گرفتم نمیتونم دروغ بگم آبرومون میره بگم تنها رفته مسافرت بمون تو اتاق طبقه بالا تا برن افطاریتم جلو جلو ببر اونجا افطار کن خیلی دلم شکست بش گفتم بابا من چطور ازت توقع داشته باشم طلاقمو بگیری؟
هرچی میشه پای مذهبی بودنو میکشید وسط شما غیر مذهبیا راضی هستید شوهرتون بامعشوقش بره مسافرت ؟
غیر مذهبی نیستم مذهب من انسانیته
نه راضی نمیشم ولی شوهرمو ول نمیکنم تنها بره سفر
هواشو دارم بهش علاقه دارم...
کاری که تو انجام نمیدی و واقعا نمیدونم.چی در انتظار زندگیته
امیدوارم خدا آخر و عاقبت زندگیتو ختم به خیر کنه هم خودت هم همسرت
نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤
وقتی بی محلی میکنی. کاری میکنی ازت سرد بشه چه انتظاری داری؟وقتی شوهرتو تنها ول میکنی بره سفر فک میکن ...
برادرم لات نیست دبیر آموزش پرورشه شوهرم با دایی عوضیش تو عقد اومدن شیشه های خونه بابامو شکوندن به مادرم فحش ناموسی دادن تو کوچه جلو همسایه ها حرفهای زشت و بی ناموسی زدن ب ما خانواده آبرومندی هستیم برادرم رگ غیرتش به جوش اومد کتکش زد چرا وقتی چیزی نمیدونی قضاوت میکنید در مورد دختر داییشم از قبل از ازدواج با من باش ارتباط داره خودش میگه مرد باید دوتا زن داشته باشه یکی برا زندگی و بچه داری یکی برا عشق و حال خب من چکار کنم مردیو که اعتقادش این هست
خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفتهایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجهگرفتن باهاش خیلی راحتتر از چیزی بود که فکر میکردم! 🥑💪
بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقهام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.
فکر میکنم اینطور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار میتونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄
من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم میخوای شروع کن.
بزرگنکردم ربطی به عقیدم ندارد کدوم زن راضیه شوهرش با معشوقش بزاره بره مسافرت خودت حاضری خدا وکیلی ؟
شما از کجا مطمئنی دختر داییش معشوقشه آخه؟ به قول خودت پیشنهاد ازدواج با این دختر خانم رو قبول نکرده خب اگر میخواستش همون موقه میگرفت، من فقط تنش و غد بازی از شما میبینم، به قول خودت چند ماهه ازدواج کردی به زور دست به ابروت میرنی، شوهرت بهت زنگ میزنه جوابشو نمیدی، سیمکارت عوض میکنی چرا مثل یه دختر 17 ساله رفتار میکنی؟ والا هر زنی به جای گفتگو و درست کردن زندگیش همش اخم و تخم کنه و شوهرش رو از خودش برونه طرف حق داره دیگه تو روشم نگاه نکنه
شما از کجا مطمئنی دختر داییش معشوقشه آخه؟ به قول خودت پیشنهاد ازدواج با این دختر خانم رو قبول نکرده ...
اینجور رفتار میکنم ازم زده بشه بعدم اهل تظاهر نیستم از کسی بدم بیا طوری رفتار میکنم خودش بفهمه در مورد دختر داییشم مطمئنم چند شب تا نصفه شب باش چت میکرد مچشو گرفتم میبیرش پارتی دیگه نگرفتش میگه به درد زندگی نمیخوره
هرچی میشه پای مذهبی بودنو میکشید وسط شما غیر مذهبیا راضی هستید شوهرتون بامعشوقش بره مسافرت ؟
عزیزدلم شما با همراهی نکردن با همسر و رفتار خشک و سردتون دارین اون دو نفرو به سمت هم هل میدین نعوذبالله پیغمبر خدا هم بود به سمت اون دختر کشیده میشد. قبلا هم بهتون گفتم متاسفانه بیشترین آسیبو به خودتون میزنین.
برادرم لات نیست دبیر آموزش پرورشه شوهرم با دایی عوضیش تو عقد اومدن شیشه های خونه بابامو شکوندن به ما ...
دبیر آموزش پرورش انقدری رو خودش تسلط نداره که نزنه کتف و دماغ بشکنه؟؟
شوهرت عوضی و بیشعوره که به مادرت بی حرمتی میکنه ولی برادرت هم عصبیه
نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤
خب من قصدم طلاق هست و معتقدم مرد خودش باید متعهد و انسان باشه با کنترل گری و سختگیری هیچ مرد خائنی و ...
قبول داری خانواده خوبی نداری؟!
ببخشید قصدم اهانت نیست ولی باعث و بانی حال این روزت همین خانوادتن که حتی راضی نیستی خار به پاشون بره...
اگه اجازه داده بودن یکم با این مرد تو رابطه باشی باهاش رفت و آمد کنی خوب میشناختیش و زندگیت اینطور نمیشد😔
قبول داری خانواده خوبی نداری؟! ببخشید قصدم اهانت نیست ولی باعث و بانی حال این روزت همین خانوادتن که ...
تا حدودی درست گقتی تو عقد عجله کردن وقتی فهمیدن با یه پسر در ارتباطم با وجود اینکه میدونستن ارتباط سالم بودو به قصد آشنایی تحت فشار قرارم دادن که باید بیان خواستگاری تا کسی نفهمه انگار نعوذباااله زناصورت گرفته
تا حدودی درست گقتی تو عقد عجله کردن وقتی فهمیدن با یه پسر در ارتباطم با وجود اینکه میدونستن ارتباط ...
درسته متاسفانه
تو حق داشتی با وجود ۲۹ سال سن همسرتو خودت انتخاب کنی ولی نذاشتن..
ولی برگ برنده دست توعه نه اون دختر داییش
دیگه شوهرتو تنها نذار
اگه شوهرت از تو رو و محبت ببینه توف هم تو صورت اون زن نمیندازه