2777
2789
از اول که نمی‌دونستم مشروب میخوره و کثافت کاری می‌کنه همین خانوادم عجله ای گفتن عقد کن اگه مجال میدا ...

برای خود تو آهنگ و رقص عادی نیست اونوقت از پدرومادرت ک برا چند دهه قبل خودتن انتظار داری رابطه دوستی دختر و پسر عادی یاشه؟؟ 

حالا من یه اشتباه و خریت کردم تاوانشم پس دادم تا آخر عمر باید مجازات بشم ؟

بله تومثل خواهر منی 10تا اشتباه میکنه هرغلطی دوسداره میکنه اخرش میگه حمایتم کنید من یه غلطی کردم بیخود میکنی غلط میکنی اعصاب خانواده بهم میزنی 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای خود تو آهنگ و رقص عادی نیست اونوقت از پدرومادرت ک برا چند دهه قبل خودتن انتظار داری رابطه دوستی ...

کی گفت رقص و آهنگ عادی نیست ؟ عادیه برام مشروب خوری و لخت شدن جلو نامحرم و عیاشی و هرزگی برام عادی نیست 

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

بله تومثل خواهر منی 10تا اشتباه میکنه هرغلطی دوسداره میکنه اخرش میگه حمایتم کنید من یه غلطی کردم بیخ ...

تو چشمات و وا کن عاشق آدم درست حسابی بشی و از ای غلطا نکنی

از اول که نمی‌دونستم مشروب میخوره و کثافت کاری می‌کنه همین خانوادم عجله ای گفتن عقد کن اگه مجال میدا ...

اخه مگه تو نامزدی شما رفت و آمد نمیکردین؟ حتی یکبار راجع به این مسئله به این مهمی ازش نپرسیدی؟ 

تحقیق نکردین؟ 

به این منوال بخواد پیش بره آینده روشنی نمیبینم حقیقتا ولی بازم مشاوره بگیر خوب بسنج شرایط رو بعد اگر خواستی اقدام کن برای طلاق

اخه مگه تو نامزدی شما رفت و آمد نمیکردین؟ حتی یکبار راجع به این مسئله به این مهمی ازش نپرسیدی؟ تحقی ...

نه نامزدی نداشتیم چند ماه آشنایی داشتیم بعدم خانوادم گفتن حتما باید عقد کتی مرض داشتم قبل عقد می‌فهمیدم خودمو اسیر ای هرزه میکردم

بله تومثل خواهر منی 10تا اشتباه میکنه هرغلطی دوسداره میکنه اخرش میگه حمایتم کنید من یه غلطی کردم بیخ ...

چرا اینطوری صحبت میکنی عزیزم استارتر اومده درد و دل دلشو نشکن خودش به اندازه کافی مشکل داره

نه سیم کارتم و عوض کردم تو فضا مجازی پیام داده سین نمیکنم

عزیزم این نکته در نظر داشته باش دوباره برنگرده درخونتون دعوا راه بندازه تو با این رفتار پدرت تنها راهت رضایت ازش بگیری برای پرونده برادرت

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
عزیزم این نکته در نظر داشته باش دوباره برنگرده درخونتون دعوا راه بندازه تو با این رفتار پدرت تنها را ...

برنمیگردم حتی اگه بابام از خونه بندازم بیرون

برنمیگردم حتی اگه بابام از خونه بندازم بیرون

هر جوری خودت صلاح میدونی ولی خوب فکر کن جوری نشه بازم دعوا و درگیری دیگه ای پیش بیاد دیگه جدایی برات سخت تر میشه 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜