2777
2789

دقیقا برعکس ما ....من شوهرم درخواست طلاق داده ...مهمون میاد خودم میرم تو اتاق بابام اصرار که بمون ولی من حوصله آدم ها و سوالاشونو ندارم 

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هیچوقت دروغ نمیگم پلی وه ربطی داره.پدرت بگه تنها اومده همسرش جای دیگه کار داشت.نیاز به توضیح اضافه نیست که!

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

جداً میخوای طلاق بگیری اگه قصدشو نداری 

پدرت کار خوبی میکنه ،وقتی میخوای برگردی سر زندگیت واسه چی میخوای حرفت تو فامیل بپیچه

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

جداً میخوای طلاق بگیری اگه قصدشو نداری پدرت کار خوبی میکنه ،وقتی میخوای برگردی سر زندگیت واسه چی میخ ...

دیر یا زود باید طلاق بگیرم بابام حرف زدم دیگه برنگردم قصدمطلاق هستش

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

دقیقا برعکس ما ....من شوهرم درخواست طلاق داده ...مهمون میاد خودم میرم تو اتاق بابام اصرار که بمون ول ...

من احتیاجی نیست توضیحی بدم خودشون میدونن شوهرم چه جانوریه 

اول اینکه من باب توهین بهت نگفتم برو پیش روانشناس متوجه شدم شما خیلی هیجانی برخورد می‌کنید با مسائل ...

بزرگ‌نکردم ربطی به عقیدم ندارد کدوم زن راضیه شوهرش با معشوقش بزاره بره مسافرت خودت حاضری خدا وکیلی ؟

عیاشی چی بابا بنده های خدا رفتن مسافرت استارتر یه زن خشک مذهبیه. شوهرش آزاد و اپن

هرچی میشه پای مذهبی بودنو میکشید وسط شما غیر مذهبیا راضی  هستید شوهرتون بامعشوقش بره مسافرت ؟

انقدر ازونا بد نگوفکر نکن تو قدیسه هستی و اونا شیطاناتفاقا منم سبک زندگی خانواده شوهرتو میپسندم...شم ...

حالا کی ادعای قدیسه بودن کرد ؟ صرف نظر از رفتار نادرستشون شوهر عوضیم داره خیانت می‌کنه معشوقش و برداشته برده مسافرت با همدستی مادرش فهمیدی ؟

کسی که حریم ها و محرم و نامحرم و حلال و حرام براش مهمه ..خشکه و از بدی های مذهبی ها هست و مثل شوهرش ...

از کجا میدونی راست میگه؟؟

داره بزرگش میکنه  کاملا مشخصه

اگه شوهرش دختر داییشو میخواست خب میرفت اونو میگرفت نه استارتر رو

بخدا زندگی با این خشک مذهبیا سخته اینا باید فقط با خودشون ازدواج کنن بقیه رو اذیت نکنن

استارتر میگه زندگیم نجسه! چون شوهرش مشروب میخوره 

من نمیگم مشروب خوردن کار درسته یا نادرست کاری ندارم ولی این غد و یه دنده بودنش که فک میکنع خودش خوبه رو مخمه

زندگیو برای خودش و اونا زهر کرده 

از روشنفکر بودن خانواده اینا همین بس که اجازه ندادن یکم این دونفر با هم معاشرت کنن بلکه ببینن اصلا مناسب هم هستن یا نه!!! 

E V L  I💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بیشتر ببینید
حالا کی ادعای قدیسه بودن کرد ؟ صرف نظر از رفتار نادرستشون شوهر عوضیم داره خیانت می‌کنه معشوقش و بردا ...

وقتی بی محلی میکنی. کاری میکنی ازت سرد بشه چه انتظاری داری؟

وقتی شوهرتو تنها ول میکنی بره سفر فک میکنی یوسف پیامبره؟؟

چرا داری خودتو فدای خانوادت میکنی؟  اون برادرت که داری بخاطرش شوهرتو از خودت سرد میکنی به چپش هم هست این فداکاریت؟؟  

اگه واقعا تو عذابی برو خونه پدرت بزار برادرت هم بخاطر لات بازیاش و کتک کاریش تنبیه بشه

E V L  I💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بیشتر ببینید