2777
2789
عنوان

میخام از نامزدم جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 54 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو ی مراسمیمنو دیده بود ۶سال میگف عاشقتم اخرش ک بهم رسیدیم اینطور شدنامزدم پرستارهمن۲۵

به نظرم به خانوادش بگو. دل نسوزچن الان برای شوهرت. زشته عید دیدنی نری پیششون اگه مشکلی باهات ندارن

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .

بهش بگو اینارو بگو اگه میخوای این رفتارو ادامه بدی نمیتونم تحمل کنم و طلاق میخوام

اگه بهش نگی و بهش فرصت ندی بعد جدایی دلت میمونه پیشش میگی کاش صبر میکردم فرصت میدادم

حرفاتو بزن ک شکی نمونه

خدایا، تنها آرزویم این است که فقرا نازا شوند. و از این پس هیچ فرزندی در خانواده ای فقیر به دنیا نیاید‌.
ن اصلا اینطور نبود

چرا همه همینو میگن. چرا بعد عقد همه متوجه میشن

نه حالی واسه موندن.   نه پایی واسه رفتن.                           مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی.  🌻هر بلایی بود خدا سرم آورد. این جوون تو اوج جوونی مرد.🏵️

یبار زنگ زدم گفتم نکن اینکارو میگ دیگ نیستم مث قبل باهاتمنم همش شده روز شیم گریهاصلنم محل نمیده

عیبی نداره عزیزم خودت رو ناراحت نکن حتما از تو خیلی ناراحت شده .

ولی باید صحبت کنید تا دلیلش رو بدونی . 

تا یه اتفاقی افتاد راحت اسم طلاق رو نیارید. 

زندگیته تا نفس آخر براش بجنگ ........ 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

بهش بگو اینارو بگو اگه میخوای این رفتارو ادامه بدی نمیتونم تحمل کنم و طلاق میخواماگه بهش نگی و بهش ف ...

بنظرت بگم طلاق بدتر نمیشه شاید هنوز خودش عصبیه اگ اینو بگم لج کنه خودش بره طلاق بده